Vacature in de UTA

Commercieel Project Manager Projectontwikkeling

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 6420000634

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 6420000634

Over de functie

Welke Commercieel Projectontwikkelaar initieert, ontwikkelt en realiseert bouwprojecten variërend van winkelcentra, kantoorgebouwen, maar ook hele woonwijken? Nou jij dus.

Vanwege de groei in de organisatie van onze relatie, zijn wij op zoek naar een Commercieel Projectmanager Projectontwikkeling. Als Commercieel Projectontwikkelaar ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het ontwikkelen van projecten die ook door hen gerealiseerd worden. Je vertaalt de klantvraag naar de beste woonoplossingen en blijft gedurende het hele traject, ook tijdens de bouw, het aanspreekpunt voor de klant.

Het zwaartepunt tijdens het hele proces ligt bij het voeren van acquisitie. Je werkt veel samen met het design team en onderhandelt met mogelijke geïnteresseerden zoals beleggers of woningcorporaties. Verder heb je nauwe samenwerkingen met o.a. overheden, opdrachtgevers en omwonenden. Ook draag jij bij aan het continu verbeteren van hun woningconcepten. Jouw standplaats zal zijn in regio Amsterdam.

Onze relatie is al meer dan een halve eeuw werkzaam binnen de bouwkolom in Noord-Holland. Of het nu gaat om ontwikkeling of realisatie, zij stellen altijd de mensen centraal en streven naar langdurige samenwerking. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt.

Over jou

Onze relatie zoekt een collega met een commerciële instelling die van aanpakken houdt en het initiatief neemt. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•HBO/WO werk-en denkniveau richting Bouwkunde/Real Estate;
•minimaal 5 jaar werkervaring in het ontwikkelen voor bouwprojecten;
•aantoonbare ervaring met acquisitie van ontwikkellocaties;
•kennis van ruimtelijke ordening, regelgeving, financiële en fiscale kaders.

Wat wij jou bieden

Naast een plezierige werksfeer en uitdagende projecten, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Ook vindt onze relatie het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

•Salarisrange € 4800-5500,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder laptop/smartphone en leaseauto
•goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilders branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Marien de Voogd van der Straaten op 0620621969 of via m.d.voogd@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.