Vacature in de UTA

Projectmanager Onderhoud & Renovatie

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000632

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000632

Over de functie

Krijg jij energie om een project van 100 woningen te begeleiden, verbouwen en te verduurzamen? Ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging onze groeiende organisatie te komen versterken?

Vanwege de groeiende orderportefeuille van onze relatie, mogen wij op zoek naar een Projectmanager ter uitbreiding van het team Onderhoud & Renovatie. Als Projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van meerdere grote uitdagende Onderhoud en Renovatie projecten. Samen met het projectteam waaraan je leidinggeeft, draag je zorg voor het voorbereiden en uitvoeren van het gehele project van begin tot eind.

Je vertaalt de klantwens in uitvoerbare taken en delegeert deze binnen je projectteam. Je houdt overzicht op het gebied van organisatie, risico’s, financiën, kwaliteit, veiligheid en informatieverstrekking op zowel korte als lange termijn. Door te investeren in een duurzame en persoonlijke relatie met de klanten weet je als geen ander wat er bij de betrokken partijen speelt. Daardoor ben je in staat deze groepen echt met elkaar te verbinden.

Het zullen voornamelijk woningbouwprojecten zijn in bewoonde staat! Met een gedegen planning en een grote vakkennis wekken zij weer nieuw leven in een bestaande bouw zodat deze future-proof is.

Met meerdere kantoren door Nederland brengen zij meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud. Daarbij stellen zij altijd de mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat (ver)bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

Over jou

Onze relatie zoekt een collega met een commerciële instelling die van aanpakken houdt en het initiatief neemt. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•HBO/WO werk-en denkniveau Bouwkunde/Projectmanagement;
•minimaal 5 jaar werkervaring in het ontwikkelen voor bouwprojecten;
•goede communicatieve en commerciële vaardigheden;
•Je hebt aantoonbare ervaring in procesmanagement in de renovatie, groot onderhoud of verduurzaming

Wat wij jou bieden

•Salarisrange € 4800-5500,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder laptop/smartphone en leaseauto, goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Marien de Voogd van der Straaten op 0620621969 of via m.d.voogd@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.