Vacature in de UTA

Werkvoorbereider Circulair Bouwen

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 6420000630

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 6420000630

Over de functie

Hoe leuk is het om op een verjaardag te kunnen zeggen: “Ik werk als Werkvoorbereider bij een bouwonderneming in regio Arnhem-Nijmegen die duurzaam en circulair bouwen op nummer 1 heeft staan!”

De wereld van de bouw staat aan de vooravond van een nieuw hoofdstuk, volledig Groen bouwen. Ben jij als Werkvoorbereider momenteel werkzaam in de reguliere bouw, maar krijgt jouw groene hart geen ruimte om zich verder te ontwikkelen? Daarom mogen wij op zoek naar een Werkvoorbereider die aan de slag wil met bio-based en circulair bouwen.

Deze organisatie bewijst het dat “Groen Bouwen” bijdraagt aan gezond en comfortabel wonen. Als Werkvoorbereider ga jij meewerken aan diverse projecten zoals villa’s, kantoren, Eco-dorpen en modulaire woningen. Duurzaam hout, groene daken, natuurlijke isolatie zijn termen die hier heel normaal zijn en daar ga jij allemaal mee bezig zijn!

Als Werkvoorbereider ben jij verantwoordelijk voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Centraal staan daarbij tijd, budget en duurzame techniek. Je zorgt ervoor dat materiaal, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Naast je rol als Werkvoorbereider ga jij bevlogen junior werkvoorbereiders binnen deze organisatie coachen en begeleiden. De huidige wereld draait voornamelijk om digitalisering echter is het van belang het persoonlijke contact met je in- en externe klant en leveranciers niet uit het oog te verliezen.

Over jou

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Tevens heb jij een groen hart en bent ontzettend nieuwsgierig naar de nieuwste ecologische technieken die de bouw biedt. Verder breng jij het volgende mee:

• Minimaal 4 jaar ervaring als Werkvoorbereider;
• Je hebt kennis van diverse bouwsystemen en methode;
•Je hebt ervaring met de BIM en LEAN methodieken;
• Je hebt een MBO diploma in de bouwkunde.

Wat wij jou bieden

•Salarisrange € 3700,- en € 4400,- bruto per maand afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder laptop/smartphone en mogelijkheid tot leaseauto;
•Goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Silvia van der Zanden op 0613036191 of via s.vd.zanden@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.