Vacature in de UTA

Werkvoorbereider Woningbouw en Utiliteit

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HELMOND
  • Referentie: 6420000629

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HELMOND
  • Referentie: 6420000629

Over de functie

Hallo Werkvoorbereider, heb je de ambitie om projecten te gaan leiden, ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging onze groeiende organisatie te komen versterken?

Als Werkvoorbereider Woningbouw & Utiliteit heb je een afwisselende functie waarin je voor meerdere opdrachtgevers en aan verschillende projecten werkt van start tot finish! Je bent verantwoordelijk voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Centraal staan daarbij tijd, budget en techniek. Je zorgt ervoor dat materiaal, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund. De uitvoering van jouw projecten zijn met name gericht op nieuwbouw van woningen en utilitaire panden en groot onderhoudsprojecten.

Naast je taken als Werkvoorbereider Woningbouw & Utiliteit krijg je de mogelijkheid je te verbreden op het gebied van projectcoördinatie en –leiding. Vanzelfsprekend gebeurt dit met de ondersteuning die jij nodig hebt. Kortom een afwisselende en uitdagende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en doorgroeipotentie!

Of het nu gaat om grote of kleine projecten, alle werkzaamheden worden voorbereid, uitgevoerd en begeleid door eigen vakmensen. Daardoor blijft de regie in eigen handen, dit zorgt er voor dat de kwaliteit en de afspraken van de werkzaamheden worden nagekomen. Dit kunnen vrijstaande villa’s, projectmatige woningbouw, maar ook projecten zoals appartementen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, winkels en recreatiewoningen.

De werkgever ontwikkelt, bouwt, verbouwt en onderhoud woningen, kantoren, bedrijfshallen, hotels en winkels in de regio van Eindhoven, maar ook zeker daarbuiten. Een aangename plek creëren om te werken, leven of je vrije tijd door te brengen, dat is wat zij in hun achterhoofd houden bij elk project.

Over jou

Onze relatie zoekt een leuke nieuwe collega die hun team op kennis, kunde en de werksfeer nog leuker komt maken dan die al is!

• Minimaal 3 jaar ervaring als Werkvoorbereider;
• Afgeronde opleiding MBO/HBO Bouwkunde;
• Je bent communicatief en organisatorisch sterk en werkt gestructureerd;
• Je bent in bezit van Rijbewijs B;
• Woonachtig in de regio Eindhoven, Helmond, Deurne.

Wat wij jou bieden

•Salarisrange € 3500-4200,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
•Goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technisch personeel. Dit doen wij voor uitvoerende en kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze professionals en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Silvia van der Zanden op 0613036191 of via s.vd.zanden@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.