Vacature in de METAAL

(Gecertificeerd) Mig Mag Lasser Bankwerker

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5210001456

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5210001456

Over de functie

Dit is écht een uitdagende baan als Constructiebankwerker / Lasser waarbij je moeilijke constructies vanaf tekening moet maken. Hierbij moet je denken aan pontons, hefarmen, kranen etc. Het mooiste zou zijn als je gecertificeerd bent voor hoeklassen, is dit niet het geval dan kan je door middel van een proeflas door ons gecertificeerd worden (dit is je kans!).

Verder ben je verantwoordelijk voor:
• Offshore constructies in elkaar bouwen;
• Door middel van lassen, frezen, kanten en alle andere montagewerkzaamheden tot een mooi eindresultaat komen.
Woon jij in de buurt van Zwolle en ga jij de uitdaging aan?? Reageer dan snel!

Over de Opdrachtgever:
Wij zijn in 14 sectoren werkzaam en hebben alle kennis van metaal en constructies. Wij houden ons voornamelijk bezig met plaatbewerking, maar ook grondverzetmachines, scheepsbouw en de zware constructie-industrie, deze gecertificeerde bedrijven maken dankbaar gebruik van onze diensten.

Over jou

Je bent een gemotiveerde harde werker die al veel ervaring heeft met de werkzaamheden, werk zoekt voor lange periode en de Engelse taal een beetje spreekt.

Daarnaast vragen we:
• Afgeronde opleiding in de metaal of techniek;
• Diploma of certificaat MIGMAG lassen / hoeklassen (certificaat is via ons te halen).
Bedrijfs-profiel: (DIT verhaal) Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met Mark Hulsman, Senior Accountmanager Metaal op 06-20134442 of via Noordoost@ditmetaal.nl
Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogd jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van vervolgopleidingen. Op onze vestiging tref je een informele sfeer aan, leuk als je spontaan een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:
• Een uitstekend marktconform salaris (afhankelijk van je werkervaring);
• Een functie met uitzicht op een vaste baan;
• Werkkleding en PBM’s op maat, zodat jij veilig en verantwoord kunt werken;
• Ieder jaar een persoonlijk ontwikkelingsgesprek en de mogelijkheid tot het volgen van trainingen of opleidingen om jezelf verder te ontwikkelen;
• Een vast contactpersoon voor al jouw vragen en die jou regelmatig komt bezoeken op de werkplaats;
• Een kerstborrel met het hele team en een mooi kerstpakket.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met Mark Hulsman, Senior Accountmanager Metaal op 06-20134442 of via Noordoost@ditmetaal.nl
Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.