Vacature in de UTA

Uitvoerder Nieuwbouw en renovatie

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HELMOND
  • Referentie: 6420000613

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HELMOND
  • Referentie: 6420000613

Over de functie

Omdat Frans, die al sinds jaar en dag werkzaam is voor deze werkgever, met pensioen zal gaan zoeken zij iemand die zijn taken als Uitvoerder zal overnemen.

Coördineren, organiseren en plannen. Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor diverse bouwprojecten binnen de woningbouw en utiliteitsbouw. Dit kunnen vrijstaande villa’s, projectmatige woningbouw, maar ook projecten zoals appartementen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, winkels en recreatiewoningen.Of het nu gaat om grote of kleine projecten, alle werkzaamheden worden voorbereid, uitgevoerd en begeleid door eigen vakmensen. Daardoor blijft de regie in eigen handen, dit zorgt er voor dat de kwaliteit en de afspraken van de werkzaamheden worden nagekomen.

Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk, de veiligheid op de bouwlocatie, het in de gaten houden van het budget en het tijdig opleveren van de projecten. Daarnaast signaleer je eventuele problemen en stel je passende oplossingen voor. Op alle projecten is een voorman aanwezig die in jou afwezigheid de leiding en toezicht van je overneemt. Daarnaast heeft jouw operationele team voldoende kennis en kunde in huis zodat jullie samen de projecten tot een goed einde brengen.

Jouw gereedschap? Je krijgt een laptop, telefoon en Ipad van de zaak en met o.a. Exact Bouw 7 daarmee kun jij dagelijks zien wat de voortgang is van al jouw lopende projecten. De afgelopen tijd is men namelijk druk bezig geweest met de digitalisering van werkzaamheden.

De werkgever ontwikkelt, bouwt, verbouwt en onderhoud woningen, kantoren, bedrijfshallen, hotels en winkels in de regio van Eindhoven, maar ook zeker daarbuiten. Een aangename plek creëren om te werken, leven of je vrije tijd door te brengen, dat is wat zij in hun achterhoofd houden bij elk project. De werkgever vindt het belangrijk dat de werksfeer goed is en organiseert met de regelmaat uitjes waarbij een eventuele partner ook mee mag. Te denken aan een BBQ, weekendjes weg, vrijdagmiddag borrel enz. Er is veel bereidheid om het teamverband te verbeteren en te behouden.

Over jou

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus

• Minimaal 4 jaar ervaring in de bouw als Uitvoerder;
• Afgeronde MBO/HBO opleiding Bouwkunde;
• Je bent communicatief en organisatorisch sterk;
• Woonachtig in de regio Eindhoven, Helmond, Deurne

Wat wij jou bieden

• Salaris indicatie € 3500,- tot 4200,- afhankelijk van je kennis , kunde en ervaring;
• CAO Bouw UTA;
• Bouw pensioen;
• Opleidings- en doorgroeimogelijkheden;
• Variatie in projecten;
• Professioneel team;
• Betrokken werkgever

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technisch personeel. Dit doen wij voor uitvoerende en kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze professionals en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Daniël Lamandassa (Recruiter Engineering) op 06-82369795 of via d.lamandassa@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.