Vacature in de UTA

BIM Werkvoorbereider Utiliteit

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000610

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 6420000610

Over de functie

Hi Werkvoorbereider, heb jij de ambitie om projecten te begeleiden, ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging onze groeiende organisatie te komen versterken?

Als BIM Werkvoorbereider heb je een afwisselende functie waarin je voor meerdere opdrachtgevers en aan verschillende projecten werkt van start tot finish! Je bent verantwoordelijk voor een planmatig verloop van alle voorbereidende werkzaamheden. Centraal staan daarbij tijd, budget en techniek. Je zorgt ervoor dat materiaal, goederen en diensten gewaarborgd wordt en de uitvoering optimaal wordt ondersteund.

Dit kunnen vrijstaande villa’s, projectmatige woningbouw, maar ook projecten zoals appartementen, kinderdagverblijven, scholen, kantoren, winkels en recreatiewoningen. Of het nu gaat om grote of kleine projecten, alle werkzaamheden worden voorbereid, uitgevoerd en begeleid door eigen vakmensen. Daardoor blijft de regie in eigen handen, dit zorgt er voor dat de kwaliteit en de afspraken van de werkzaamheden worden nagekomen.

Naast je taken als Werkvoorbereider krijg je de mogelijkheid je te verbreden op het gebied van projectcoördinatie en –leiding. Vanzelfsprekend gebeurt dit met de ondersteuning die jij nodig hebt. Kortom een afwisselende en uitdagende functie met een hoge mate van zelfstandigheid en doorgroeipotentie!

De werkgever ontwikkelt, bouwt, verbouwt en onderhoud woningen, kantoren, bedrijfshallen, hotels en winkels in Zuid-Holland maar ook zeker daarbuiten. Een aangename plek creëren om te werken, leven of je vrije tijd door te brengen, dat is wat zij in hun achterhoofd houden bij elk project. De werkgever vindt het belangrijk dat de werksfeer goed is en organiseert met de regelmaat uitjes waarbij een eventuele partner ook mee mag. Te denken aan een BBQ, weekendjes weg, vrijdagmiddag borrel enz. Er is veel bereidheid om het teamverband te verbeteren en te behouden

Over jou

Onze relatie zoekt een leuke nieuwe collega die hun team op kennis, kunde en de werksfeer nog leuker en beter komt maken dan die al is! Verder breng je het volgende mee:

• Ervaring in de bouw als BIM Engineer of Werkvoorbereider;
• Afgeronde opleiding HBO Bouwkunde;
• Je werkt gestructureerd en bent communicatief en organisatorisch sterk;
• Ervaring met LEAN planningen is een pré;
•Ervaring Revit/BIM is een pré.

Wat wij jou bieden

• Salaris indicatie € 3500,- tot 4600,- afhankelijk van je kennis , kunde en ervaring;
• Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden UTA bouw CAO en pensioen;
• Een laptop, smartphone en lease auto;
• Een professioneel team en leuke collega’s;

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Daniël Lamandassa (Recruiter Engineering) op 06-82369795 of via d.lamandassa@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.