Vacature in de UTA

Inspecteur Waarborgzaken

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: UTRECHT
  • Referentie: 6420000606

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: UTRECHT
  • Referentie: 6420000606

Over de functie

Wie is die Inspecteur Waarborgzaken die zich bezig houdt met het coördineren van schadeherstel of onderhoudsprojecten binnen de particuliere woningsector. Nou jij dus!

Jij bent de spil van het schadeherstelproces van de bewoners. Wanneer er een schademeldingen binnen komt van de verzekering, plan jij een gesprek in met de bewoners. Naar aanleiding van een inventarisatie gesprek met de eigenaren maak je een rapport op van de schade. Als de verzekering akkoord is dan zet jij de acties uit bij de vakmensen en onderaannemers.

Jij bewaakt het proces en zet de acties uit bij de vakmensen en onderaannemers. Daarnaast verzorg je de communicatie met zowel de bewoners als de verzekering. Jij begeleidt het proces van A tot Z en als de herstelwerkzaamheden zijn afgerond, verzorg jij voor de financiële afwikkeling. Als het eenmaal klaar is, is de glimlach van de bewoners het mooiste compliment wat je kan ontvangen!

Onze relatie is al sinds jaar en dag werkzaam binnen de wereld van de bouw. Hierbij te denken aan nieuwbouw luxe woningbouw en utiliteit, verbouw, transformatie en renovatie. Dit alles in de omgeving van Utrecht. Of het nu gaat om ontwikkeling of realisatie, zij stellen altijd de mensen centraal en streven naar langdurige samenwerking. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Van het maken van calculaties, offerte en bouwtekeningen tot aan de ervaren timmerman op de bouwplaats. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk vakbekwaam en beschikken over gespecialiseerde kennis en de juiste ervaring.

Over jou

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•MBO werk en denkniveau richting bouwkunde;
•Minimaal 6 jaar werkervaring in renovatie en onderhoud;
•In bezit van rijbewijs B;
•Relevante aanvullende cursussen bv. BOB training “Communicatie, Werkoverleg en Leidinggeven”

Wat wij jou bieden

•Salarisrange € 3900-4500,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring;
•Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder laptop/smartphone en leaseauto;
•Goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid. Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Daniël Lamandassa (Recruiter Engineering) op 06-82369795 of via d.lamandassa@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.