Vacature in de UTA

Uitvoerder Renovatie en Transformatie

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: LEIDEN
  • Referentie: 6420000600

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: LEIDEN
  • Referentie: 6420000600

Over de functie

Welke Uitvoerder gaat op de Universiteit van Leiden Cluster Zuid het project uitvoeren, coördineren en begeleiden? Nou jij dus.

Coördineren, organiseren en plannen. Als Uitvoerder ben je verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het bouwproject op de Universiteit in Leiden Cluster Zuid. Dit zijn o.a. 20 nieuwe college zalen/ werkgroep-ruimtes en twee grote hoorcollegezalen. Ook zal gewerkt worden aan de uitstraling en verduurzaming van het cluster, alsmede het verbeteren van de oriëntatie binnen het cluster.

Je bent natuurlijk verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk, de veiligheid op de bouwlocatie, het in de gaten houden van het budget en het tijdig opleveren van de deelprojecten. Daarnaast signaleer je eventuele problemen en stel je passende oplossingen voor. Je schakelt daarmee op alle niveaus. Ook heeft jouw operationele team voldoende kennis en kunde in huis zodat jullie samen dit project tot een goed einde brengen.

Met meerdere kantoren door Nederland brengen zij meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud. Daarbij stellen zij altijd de mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat (ver)bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

Over jou

Onze relatie zoekt een collega die van aanpakken houdt, initiatief neemt en strak kan organiseren en plannen. Je werkt graag samen, kan snel schakelen en makkelijk communiceren op alle niveaus. Verder breng jij het volgende mee:

•MBO werk en denkniveau met een afgeronde opleiding Bouwkunde
•Minimaal 6 jaar werkervaring als Uitvoerder
•Je bent in bezit van Rijbewijs B
•Relevante aanvullende cursussen bv. BOB opleiding “Uitvoerder B&U Groot”.

Wat wij jou bieden

• Salaris indicatie € 4000,- tot 4500,- afhankelijk van je kennis , kunde en ervaring
•diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling;
•uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder laptop/smartphone en leaseauto, goede pensioenregeling en een goede balans tussen werk en privé;
•Een dynamische en informele werkomgeving.

Over ons en contact

Bij DIT Engineering werven, selecteren en detacheren we technische vakmensen. Dit doen wij voor kaderfuncties in de techniek- en bouwsector. Functies waarvoor we ook vakmensen opleiden. Met bijna 30 jaar ervaring als landelijke personele dienstverlener kent het werkveld voor ons geen geheimen. Wij bieden onze vakmensen en klanten daarmee kwaliteit en zekerheid.Wij zijn een onderdeel van DIT Personeel, zij verbinden uitvoerende vakmensen aan opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schildersbranche.

Wil je meer informatie over deze vacature óf over het werken bij DIT Engineering? Neem dan contact op met Daniël Lamandassa (Recruiter Engineering) op 06-82369795 of via d.lamandassa@ditengineering.nl Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.