Vacature in de TECHNIEK

Servicemonteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: KATWIJK ZH
  • Referentie: 5150003109

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: KATWIJK ZH
  • Referentie: 5150003109

Over de functie

Hou jij van klantcontact, meedenken met nieuwe producten en vaak op de weg zitten? Zeg jij Ja! Welkom! Wij zijn opzoek naar een Servicemonteur.

Als Servicemonteur ga jij installatie- en onderhoudsmachines plegen aan codeermachines. Deze codeermachines staan aan het einde van de productielijn en geven het product specifieke codes mee. Hierbij kan je denken aan datums of een specifieke QR-code.

Je gaat terecht komen in een team met 3 andere servicemonteurs. Samen vormen jullie een hecht team, waarbij iedereen naar zijn of haar eigen klanten gaat. Deze zijn verspreid door heel Nederland en een klein deel van België.

Doordat je nieuwe machines bij klanten installeert, ga je ook een stuk product training geven. Tevens ga je feedback aan de klant vragen en geef jij jouw bevindingen door, met betrekking tot het verbeteren van de producten, de Development en Researchafdeling. Tot slot denk je ook mee met de ontwerpen van nieuwe machines. Hierin wordt steeds meer contact gelegd met ICT.

Over de organisatie

De organisatie is in Katwijk gevestigd. Hier start jij elke ochtend. Het bedrijf bestaat uit ongeveer 40 medewerkers. Hierdoor zijn er korte lijnen en is snel overleg mogelijk.

Over jou

Als Servicemonteur ben je veel alleen onderweg. Daarom vind je het ook niet erg om zelfstandig te werken. Je bent tevens lichtelijk commercieel ingesteld. Daarnaast vragen wij DIT van je:

• MBO 2 Elektrotechniek, of bijna klaar met de opleiding;
• In het bezit van je rijbewijs B;
• Woonachting in de omgeving van Katwijk

Wat wij jou bieden

Onze opdrachtgever is opzoek naar een medewerker die na een periode van ongeveer 7 maanden vast in dienst komt. Wij zullen er alles aan doen om samen met jou dit doel te bereiken. Door middel van persoonlijke gesprekken en werkbezoeken weten wij wat jij nodig hebt en faciliteren wij jou daarin. Hierbij kan je denken aan gereedschap, maar ook het volgen van diverse cursussen en opleidingen. Daarnaast krijg je DIT van ons:

• Een uitstekend salaris tussen de € 2200,- en € 2700,- o.b.v. 40 uur. Afhankelijk van je werkervaring;
• Reiskostenvergoeding van deur tot deur;
• Pensioenopbouw;
• Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en het behalen van het VCA-certificaat;
• Persoonlijk contact met een van onze accountmanagers.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.