Vacature in de TECHNIEK

Beheerder Brandmeldcentrale

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: EINDHOVEN
  • Referentie: 5130004537

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: EINDHOVEN
  • Referentie: 5130004537

Over de functie

Als Beheerder Brandmeldcentrale ga jij brandmeldinstallaties op hun werking controleren. Dit doe je door de brandmelders visueel te controleren, de werking van een of meer melders controleren, logboeken controleren en aanvullen en eventuele fouten rapporteren.

Over jou

Vakmanschap en professionaliteit staan bij jou centraal. Het afleveren van vakkundig werk en daarbij de drive om te blijven verbeteren is voor jou het allerbelangrijkste. Als Beheerder Brandmeldcentrale ben je klantgericht en zorg je altijd voor de best mogelijke oplossing. Jij weet namelijk wat er speelt bij onze klanten en zo bied jij een uitstekende dienstverlening.

Verder vragen we:
• Dat je een afgeronde MBO opleiding, bij voorkeur in de richting Elektrotechniek, hebt;
• Dat je enige kennis van elektrotechniek en/of kennis van brandmeldinstallaties hebt;
• Dat je in het bezit bent van een geldig VCA of bereid bent deze via DIT te behalen;
• Dat je in het bezit bent van een rijbewijs;
• Dat de mogelijkheid hebt om een geldig VOG aan te vragen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou een uitdagende baan waarbij jij jezelf kan ontwikkelen en verantwoordelijkheid mag nemen. Jij wordt door ons gewaardeerd en dat verhoogd jouw werkplezier. En wil jij doorgroeien in jouw werk? Wij denken graag met jou mee en bieden mogelijkheden voor het volgen van (vervolg)opleidingen. Op onze vestigingen tref je een informele sfeer aan, leuk als je een spontaal een bak koffie komt drinken.

Als werkgever gaan wij bij DIT altijd voor persoonlijke aandacht en verbinding. Daarom sta jij centraal en hebben wij jou DIT te bieden:

• Een aantrekkelijk salaris;
• Uiteindelijk een vaste baan bij onze opdrachtgever;
• Een bedrijfsauto;
• Mogelijkheid tot het volgen van een gerichte technisch cursus.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Onze opdrachtgever is een warm en informeel familiebedrijf dat al ruim 100 jaar gespecialiseerd is in de elektrotechniek. Zij zijn een totaalinstallateur op gebied van elektrotechniek, brandbeveiliging, domotica en gebouwbeheersystemen. Die ervaring geeft hen een voorsprong in de huidige innovatieve technieken. Hun kracht ligt bij de kennis, ervaring, flexibiliteit en met name de innovatie. Dagelijks werken zij samen met plezier aan het bedenken, implementeren en onderhouden van intelligente, duurzame en integrale oplossingen binnen de kleine –en grote elektrotechnische projecten. Zij zijn door deze aanpak een vertrouwd adres voor hun opdrachtgevers. Zij werken voor; utiliteit, overheid, zorginstellingen en particulieren. Wil je meer informatie over deze vacature of over het werken bij DIT Personeel? Neem dan contact op met Robin van Geleuken (Senior Accountmanager) op 06-10161425 of via zuid@dittechniek.nl
Gebruik de button “Solliciteer direct” om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.