Vacature in de BOUW

Bouwhulp

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003087

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003087

Over de functie

Altijd al op een bouw willen werken, maar nog geen ervaring? Geen probleem! Voor een van onze opdrachtgevers ben ik opzoek naar een Bouwhulp.

Als Bouwhulp ben jij een belangrijk onderdeel van de bouw. Gebouwen worden tegenwoordig luchtdicht gemaakt, om de temperatuur regeling beter te kunnen regelen. Hier kom jij in actie. Jij gaat door middel door middel van pur de kieren en gaten dicht maken. Vervolgens snij je het pur netjes bij en werk je het af met een coating laag. Tevens is het jouw werk om de bouwplaats netjes en opgeruimd te houden. De werkzaamheden vinden plaats in Amsterdam.

Mocht je nieuwsgierig zijn hoe de werkzaamheden eruitzien? App mij en ik stuur je een filmpje door!

Over jou

Jij houdt van aanpakken, hebt geen hoogtevrees en weet wat vroeg opstaan is. Ervaring is geen must, je gaat de werkzaamheden op de bouwplaats leren. Ook is het handig als jij een rijbewijs hebt.

Wat wij jou bieden

Wij vinden dat je plezier in je werk moet hebben. Daarom proberen wij er ook alles aan te doen om je zoveel mogelijk te ondersteunen, zodat jij het naar je zin hebt. Je krijgt een vast aanspreekpunt waar jij met al je vragen terecht kan. Daarnaast krijg jij DIT van ons:

• Een salaris van € 2050,- bruto per maand op basis van 40 uur;
• Reiskostenvergoeding;
• Mogelijkheid tot het behalen van je GPI en VCA-certificaat;
• Een vast aanspreekpunt waar jij met al je vragen terecht kan.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.