Vacature in de TECHNIEK

Leerling Elektromonteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003068

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003068

Over de functie

Heb jij technisch inzicht en hier altijd al wat mee willen doen? Stop met zoeken want hier is je kans! Wij zijn opzoek naar een Leerling Elektromonteur!

Als Leerling Elektromonteur ga jij alle fijne kneepjes van het vak leren. Dit ga jij doen op een unieke locatie! Wij hebben plek bij een opdrachtgever die in de luxe jacht- en scheepsbouw zit.

Je gaat op verschillende scheepsobjecten leren hoe de elektronica werkt en gaat deze met elkaar aansluiten. Doordat je op schepen en jachten werkt, kom je met de grove en de fijne kant van het vak elektromonteur in aanraking. Hiermee wordt bedoelde dat zowel met fijne kabels (voor bijvoorbeeld data aansluiting, beveiliging en paneelbouw) gaat werken, maar ook dat je de grovere kabels gaat aanleggen die de grovere gedeeltes op het schip aansturen. Doordat je in deze combinatie werkt, maak je ook gelijk een deel mechatronica eigen.

Deze functie is weggelegd voor mensen die van ‘learning on the job’ houden. Je gaat dus alles in de praktijk leren en op het schip leren. Om je theoretisch te ondersteunen, bestaat de mogelijkheid tot het volgen van de opleiding elektrotechniek in een zogeheten BBL-traject. Dit houdt in dat je 4 dagen aan het werk gaat en 1 dag naar school.

Omdat aan het werk gaan als Leerling Elektromonteur in de jacht- en scheepsbouw een unieke kans is, is een dag mee lopen verplicht.

Over jou

Jouw hart gaat sneller kloppen van elektrotechniek. Je hebt aantoonbare affiniteit met techniek (dit kan in privé- of werksfeer opgedaan zijn) en je vindt het niet erg om geen vaste werkplek te hebben. Daarnaast ben je in het bezit van een rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

Wij begrijpen dat het soms veel geregel kan zijn, werken en leren, daarom krijg jij een persoonlijke praktijkbegeleider. Hij zal samen met jou ervoor zorgen dat jij de opleiding zo soepel als mogelijk door loopt. Daarnaast krijg jij DIT van ons:

• Een salaris wat ligt tussen de € 774,- en € 2132,- per maand. Afhankelijk van je leeftijd.
• Je schooldagen en je studiekosten worden betaald;
• Persoonlijke begeleiding;
• Een unieke kans om jouw carrière als elektromonteur te starten.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.