Vacature in de TECHNIEK

Leerling Elektromonteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HOORN NH
  • Referentie: 5150003063

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HOORN NH
  • Referentie: 5150003063

Over de functie

Voor een toonaangevend bedrijf in de omgeving van Hoorn zijn wij opzoek naar een Leerling Elektromonteur.

Als Leerling Elektromonteur ga je mee lopen met een ervaren elektromonteur. Je gaat de verschillende facetten binnen de techniek leren welke het meest gericht zijn op de woningbouw. Deze facetten zijn onder andere datanetwerken, domotica, beveiligingssystemen, zonnepanelen en laadpalen.

Door middel van een BBL-traject ga je ondersteund worden in jouw kennis en kan je het geleerde direct in de praktijk brengen. Je start eerst als hulpmonteur om vervolgens in september met je BBL-traject te gaan starten. Hierdoor word jij met 2 jaar een allround elektromonteur en kan je doorgroeien naar niveau 3 of ga je het werkveld in.

De opdrachtgever werkt vooral in de omgeving van Hoorn, Lelystad, Zwolle, Dronten. Omdat je werkdag start op het kantoor van de opdrachtgever, is het handig als je in de omgeving van Hoorn woont.

Over de organisatie

De opdrachtgever waar jij voor gaat werken, bestaat sinds 1982. Zij hebben als missie om de klant zo goed als mogelijk te adviseren op het gebied van elektronische installaties en deze ook te installeren.

Over jou

Jij woont in de omgeving van Hoorn en hebt zin om het vak elektromonteur helemaal eigen te gaan maken. Je hebt affiniteit met techniek en daardoor weet je dat je dit wilt. Daarnaast vragen wij DIT van je:

• (V)MBO werk- en denkniveau;
• Communicatief vaardig en representatief;
• In het bezit van een rijbewijs B of in staat om zelfstandig naar de opdrachtgever te komen.

Wat wij jou bieden

Wanneer je voor DIT gaat werken, krijg jij een vast aanspreekpunt binnen ons team. Hier kan jij met al je vragen terecht. Naast het vaste aanspreekpunt, krijg jij ook een persoonlijke begeleider die jou gaat helpen om je BBL-opleiding te halen. Je gaat werken en leren, waardoor jij betaald gaat krijgen. Daarnaast krijg je DIT van ons:

• Een salaris wat ligt tussen de € 774,- en € 2132,- per maand. Afhankelijk van je leeftijd.
• Persoonlijke begeleiding, zodat wij er samen voor zorgen dat jij je opleiding behaalt;
• De mogelijkheid tot het behalen van je VCA-certificaat;
• Je krijgt van ons werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.