Vacature in de TECHNIEK

Elektromonteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HOORN NH
  • Referentie: 5150003061

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HOORN NH
  • Referentie: 5150003061

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de omgeving van Hoorn zijn wij opzoek naar een Elektromonteur.

Bij deze opdrachtgever ga je als Elektromonteur op verschillende facetten binnen de elektrotechniek ingezet worden, waarbij je zowel bij particulieren als bedrijven aan de slag gaat. Door jouw expertise, zorg jij ervoor dat het juiste wordt geadviseerd en geïnstalleerd.

De facetten binnen de elektrotechniek waar onze opdrachtgever mee werkt zijn onder andere: datanetwerken, domotica, laadpalen, zonnepanelen en beveiligingssystemen. Hierdoor kan jij je allround kennis in gaan zetten.

De opdrachten vinden veelal plaats rondom Hoorn, Lelystad, Dronten en Zwolle. Je dag start op het kantoor van onze opdrachtgever. Daarom is het handig als je in de omgeving van Hoorn woont. Tot slot vinden de meeste opdrachten binnen de woningbouw plaats.

Over de organisatie

De organisatie bestaat sinds 1982. Hun missie is het geven van advies en het installeren van het gegeven advies. Dit gebeurt op het gebied van verlichting, beveiliging, elektronische installaties en duurzame energie. Er heerst een prettige en informele werksfeer.

Over jou

Als Elektromonteur ben je gewend om bij opdrachtgevers te komen. Daarom ben vriendelijk, heb je een positieve instelling en werk je oplossingsgericht. Daarnaast wil jij het beste uit jezelf halen en wilt je daarom door blijven ontwikkelen. Tevens heb jij DIT op zak:

• Minimaal een afgeronde MBO-2 Elektrotechniek diploma;
• Een VCA-certificaat. Heb je deze niet? Dan kan je deze via DIT behalen;
• Een rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

Als je bij DIT in dienst komt, kom je bij een club terecht die jouw centraal heeft staan. Samen met jou doen wij er alles aan om de beste vakman in jou omhoog te halen. Door middel van persoonlijke gesprekken en werkbezoeken weten wij wat jij nodig hebt en faciliteren wij jou daarin. Hierbij kan je denken aan gereedschap, maar ook het volgen van diverse cursussen en opleidingen. Daarnaast krijg je DIT van ons:

• Een uitstekend salaris tussen de € 2675,- en € 3158,- o.b.v. 40 uur. Afhankelijk van je werkervaring;
• Reiskostenvergoeding van deur tot deur;
• Pensioenopbouw;
• Mogelijkheid tot het volgen van trainingen en het behalen van het VCA-certificaat;
• Persoonlijk contact met een van onze accountmanagers.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.