Vacature in de TECHNIEK

Onderhoudsmonteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003038

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150003038

Over de functie

De Onderhoudsmonteur die wij zoeken heeft technisch inzicht, vind het leuk om bij klanten thuis te komen en zit graag in de auto. Herken jij jezelf hierin? Lees verder!

Als Onderhoudsmonteur kan je op verschillende projecten worden ingezet. Je gaat onderhoud werkzaamheden aan de Cv-ketel verrichten, onderdelen in warmte/kou kranen vervangen en verricht je werkzaamheden aan elektrische onderdelen in medicijn trolleys.

De werkzaamheden die je gaat verrichten krijg je door middel van een interne opleiding onder de knie.

Jouw werkdag start en eindigt voor je deur. Je krijgt je eigen bus met materiaal, waarmee je naar de klant rijdt. De planning van je dag krijg je de avond ervoor op je werktelefoon door. Zo weet jij precies waar je moet zijn en hoe je dag eruitziet.

Bij goed functioneren krijg jij de kans om door te groeien tot een volwaardig Cv-monteur.

Over de organisatie

De opdrachtgever bestaat sinds 2008. Zij zijn een installatie & garantie specialist. Door een toenemende vraag van servicebedrijven en fabrikanten naar een externe flexibele partner, zijn ze uitgegroeid naar een organisatie wat op jaarbasis wat gemiddeld 39000 adressen op jaarbasis bezoekt.

Over jou

Als Onderhoudsmonteur ga je veel bij klanten thuiskomen. Daarom ga jij klant- en oplossingsgericht te werk en verlaat de klant met een blij gevoel. Doordat je veel vrijheid in je werkzaamheden krijgt, heb je groot verantwoordelijkheidsgevoel. Daarnaast vragen wij DIT van je:

• Je beschikt over aantoonbaar technisch inzicht. Dit kan verkregen zijn door werkervaring of door hobby;
• Dat je in het bezit bent van je Rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

Je krijgt de kans om je te ontwikkelen in een nieuw vakgebied. Door middel van interne en externe opleidingen helpen wij jou om het beste in je vak te worden. Je krijgt een vast aanspreekpunt waar jij met al je vragen terecht kan. Daarnaast krijg je DIT van ons:

• Een goed salaris van €2210,- bruto per maand op basis van 40 uur;
• Reiskostenvergoeding;
• Reisuren/ overwerk vergoeding;
• Een baan voor langere duur bij een organisatie die groeiende is.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.