Vacature in de TECHNIEK

Chef Werkplaats

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HEILOO
  • Referentie: 5150003030

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HEILOO
  • Referentie: 5150003030

Over de functie

Ter uitbreiding van het team zijn wij opzoek naar een Chef Werkplaats. Het betreft een nieuwe functie die jij naar eigen inzien kan gaan invullen.

Als Chef Werkplaats ga jij het prefab team aansturen. Het prefab team is verantwoordelijk voor het maken van prefab constructies voor op de bouw. Hierbij kan je onder andere denken aan rioleringen en dergelijke. Jij gaat ervoor zorgen dat alles zo op rolletjes loopt, dat de deadlines worden gehaald en er geen stagnatie op de bouwplaats ontstaat.

Jij staat als Chef Werkplaats in nauw contact met de projectleider om samen tot een juiste en haalbare planning te komen. Naast dit alles zorg je er ook voor dat de werkplaats schoon en opgeruimd is, zodat er veilig gewerkt kan worden.

Ook is er ruimte om jouw kennis en kunde door te geven aan de volgende generatie. Naast dat je met ervaren krachten samen werkt, kom je ook met leerlingen te werken. Door jouw begeleiding ontwikkelen zij zich tot een echte vakman!

Over de organisatie

De organisatie heeft haar vleugels neergestreken in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland en Utrecht. Zij werken 100% BIM-proef, gaan voor duurzaamheid, vinden innovatie belangrijk en werken lean. Doordat er korte lijnen zijn, gaat de communicatie snel en kan er ook snel beslissingen worden genomen.

Over jou

Jij bent een persoon die weet hoe je mensen positief moet stimuleren. Je bent serieus wanneer dit moet en houdt ook op den duur van een grapje. Je staat open voor innovatie en houdt ervan om je kennis en kunde door te geven. Daarnaast vragen wij DIT van je:

• In het bezit van een MBO 2 of 3 richting Techniek;
• In het bezit van het VCA-certificaat of bereidt deze via DIT te behalen;
• Ervaring met leidinggeven is een pré, maar niet noodzakelijk
• In het bezit van het Rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

Je komt bij ons terecht in een warm team. Jij bent belangrijk en wij zullen ook zo veel als mogelijk doen om bij te dragen aan jouw werkgeluk. Daarnaast vinden wij jouw ontwikkeling belangrijk. Mocht je merken dat jij nog een cursus of opleiding nodig hebt om nog beter in je werk te zijn, kan je deze bij ons volgen. Daarnaast krijg jij dit van ons:

• Een goed salaris wat rond de €3000,- bruto per maand ligt (afhankelijk van je werkervaring);
• Reiskostenvergoeding;
• Mogelijkheid om je VCA-certificaat of andere opleidingen te behalen;
• PBM’s en elektronische apparatuur van het merk Makita;
• Een vast aanspreekpunt waar jij met al je vragen terecht kan en op regelmatige basis op bezoek bij je komt.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek-, bouw-, metaal- en schilder branche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. Detachering, werving & selectie én het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Onze vakmensen zijn professionals in zowel uitvoerende- als kader functies. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Wil je meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met Susanne op 06-82757411 of via s.vd.meer@ditpersoneel.nl. Gebruik de knop ‘solliciteer direct’ om direct te reageren.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.