Vacature in de BOUW

Allround Timmerman

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: EINDHOVEN
  • Referentie: 5340003696

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: EINDHOVEN
  • Referentie: 5340003696

Over de functie

Voor een middelkleine bouwer uit het zuiden des lands mogen wij mee kijken voor een nieuwe collega in de functie van Allround Timmerman. Het gaat hier om een functie waar je in dienst komt bij de aannemer.

Als Allround Timmerman heb je een zeer afwisselende functie en vervul je een belangrijke rol. Je gaat aan de slag op diverse bouwprojecten, zowel utiliteits- als woningbouw (bij particulieren thuis en op projectbasis). Dit zijn nieuwbouw- en renovatieprojecten in de regio van Eindhoven. Op de projecten ben je verantwoordelijk om alle voorkomende timmerwerkzaamheden uit te voeren van fundering tot oplevering.

Er is in het team zowel ruimte voor een zelfstandige timmerman, als voor de timmerman die nog het een en ander te leren heeft. Belangrijk is dat je goed in het team past. Hoe ziet dit team er uit? Je komt te werken in een team van circa 20 collega’s die allen gemotiveerd zijn om de bouwprojecten in perfecte staat op te leveren. Kwaliteit, klantgerichtheid en samen werken zijn hier bij erg belangrijk. Het bouwbedrijf staat bekend om haar prettige werksfeer en goede zorgen voor het personeel. Dit betekent zodra het weer kan, er zeker een barbecue, feestje of etentje zal plaats vinden met het team!

Over jou

o Relevante werkervaring op renovatie- en nieuwbouwprojecten
o Een afgeronde timmeropleiding gelijk aan/op MBO niveau 2/3 Timmerman o In het bezit van een VCA of bereid om deze (eventueel kosteloos via DIT) te behalen
o Je bent in het bezit van een rijbewijs, eigen vervoer is een pre

Wat wij jou bieden

o Eerlijke, stipte en correcte betaling in overeenstemming met de cao Bouw & Infra
o Goede onkostenvergoeding (reiskosten, reisuren en gereedschapsgeld) en een degelijke pensioenvoorziening
o Professioneel gereedschap, comfortabele kleding en PBM’s
o In dienst bij de aannemer
o Werken bij een bedrijf waar je geen nummertje bent, maar een volwaardige en gewaardeerde collega o Bedrijfsuitjes, feestjes en etentjes

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.