Vacature in de UTA

Projectmanager Onderhoud & Renovatie (Wonen)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DORDRECHT
  • Referentie: 6420000483

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DORDRECHT
  • Referentie: 6420000483

Over de functie

Krijg jij energie om een project van 100 woningen te begeleiden, verbouwen en te verduurzamen? Ben je ondernemend en zie je het als een uitdaging onze groeiende organisatie te komen versterken?

Wat ga je doen?
Vanwege de groeiende orderportefeuille van onze relatie, mogen wij op zoek naar een Projectmanager ter uitbreiding van het team Onderhoud & Renovatie. Als Projectmanager ben je eindverantwoordelijk voor de realisatie van meerdere grote uitdagende Onderhoud en Renovatie projecten. Samen met het projectteam waaraan je leidinggeeft, draag je zorg voor het voorbereiden en uitvoeren van het gehele project van begin tot eind.

Je vertaalt de klantwens in uitvoerbare taken en delegeert deze binnen je projectteam. Je houdt overzicht op het gebied van organisatie, risico’s, financiën, kwaliteit, veiligheid en informatieverstrekking op zowel korte als lange termijn. Door te investeren in een duurzame en persoonlijke relatie met de klanten weet je als geen ander wat er bij de betrokken partijen speelt. Daardoor ben je in staat deze groepen echt met elkaar te verbinden.

Het zullen voornamelijk woningbouwprojecten zijn in bewoonde staat! Met een gedegen planning en een grote vakkennis wekken zij weer nieuw leven in een bestaande bouw zodat deze future-proof is.

’Renoveren (of revitaliseren) betekent letterlijk ‘opnieuw tot leven wekken’

Bedrijfsprofiel
Met meerdere kantoren door Nederland brengen zij meerwaarde tijdens de hele levenscyclus van een gebouw of woning. Of het nu gaat om ontwikkeling, realisatie of onderhoud. Daarbij stellen zij altijd de mensen centraal. Zij maken van een gebouw tenslotte meer dan een verzameling stenen. Onze relatie vindt dat (ver)bouwen meedenken, vooruitdenken en verantwoordelijkheid nemen is. Investeren in mensen en zo bruggen slaan. Luisteren naar verschillende partijen en ontdekken wat hen bindt. Samen duurzaam bouwen aan tevredenheid!

Functie-eisen

Jouw Profiel
• HBO werk-en denk niveau (Bouwkunde/Projectmanagement)
• Je hebt aantoonbare ervaring in procesmanagement in de renovatie, groot onderhoud of verduurzaming.
• Goede communicatieve en commerciële vaardigheden

Wat wij bieden

• Salaris indicatie € 5000,- afhankelijk van je kennis, kunde en ervaring
• Diverse opleidingsmogelijkheden die passen bij jouw persoonlijke ontwikkeling
• Uitdagende projecten
• Professioneel team en leuke collega’s
• Betrokken werkgever

Wil jij bij een werkgever werken die de mensen centraal heeft staan dan vertel ik je graag meer over deze werkgever en functie. Mij kun je bereiken op 06-82369795 of mail mij (Daniël) op d.lamandassa@ditengineering.nl

Over ons

Over DIT
Aangenaam, wij zijn DIT Engineering. Als onderdeel van de DIT Holding houden wij ons bezig met het werven, selecteren en detacheren van technisch personeel . Hierbij te denken aan de kader functies binnen de bouw en technische sector. Wij zijn een landelijke personele dienstverlener met werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Werving, selectie en opleiden van vakspecialisten zit in onze genen. Wij geven onze vakspecialisten en klanten meer zekerheid.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.