Vacature in de BOUW

Montagemedewerker

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WAPENVELD
  • Referentie: 5320001288

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WAPENVELD
  • Referentie: 5320001288

Over de functie

Wil jij bouwen aan je toekomst en tegelijkertijd aan de meest uiteenlopende en bijzondere nieuwbouwprojecten? Dan is DIT je kans!

Voor deze opdrachtgever zijn we op zoek naar een montagemedewerker met technisch inzicht. Naast de montagewerkzaamheden, werk je in de werkplaats mee aan het vervaardigen van de te plaatsen wanden. De organisatie waar je komt te werken, ontwerpt, produceert en monteert complete woonhuizen binnen een aantal weken.

Van gerecycled materiaal produceert de organisatie wanden, die tevens dienen als isolatiemateriaal. Alle op maat gemaakte wanden, vormen uiteindelijk de huizen en deze worden op locatie gemonteerd. Deze geheel nieuwe manier van bouwen is compleet duurzaam en uitstootvrij. Behalve dat de manier van bouwen zeer milieuvriendelijk is, kan er ook bijzonder snel worden gebouwd. Je kan je voorstellen dat ze bij dit bedrijf van plan zijn om de traditionele bouw om te gooien.

Om te groeien is deze organisatie op zoek naar een aantal montagemedewerkers. Dit proces brengt vrij specifieke werkzaamheden met zich mee. Hiervan is de werkgever zich bewust en biedt daarom de nieuwe werknemers alle tijd en ruimte om zich de werkzaamheden eigen te maken. Het voornaamste is dat jij handig bent en niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken. Het werk wordt uitgevoerd bij een informele en platte organisatie, die bereid is flink te investeren in haar medewerkers. Kortom, een prachtige kans op een mooie baan bij een hele prettige organisatie.

Zie jij een uitdaging als montagemedewerker wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via 06 57 84 84 95 of per e-mail via oost@ditbouw.nl

Over jou

o Jij hebt technisch inzicht en werkt graag met je handen;
o In bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
o Stressbestendig, zelfstandig en communicatief sterk;
o Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij jou bieden

o Een goed salaris;
o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag;
o Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (zoals reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld);
o Zeer wisselende projecten op uiteenlopende locaties;
o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM’s krijg je van ons;
o Toegang tot vakopleidingen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
o Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Lars van den Berg op 06 57 84 84 95 of stuur jouw CV op naar oost@ditbouw.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Ook als jij je niet helemaal in dit profiel vind passen, dan zijn er bij DIT waarschijnlijk volop mogelijkheden om toch aan de slag te gaan.

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.