Vacature in de TECHNIEK

Servicemonteur industrie, geen ervaring nodig

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150002773

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5150002773

Over de functie

Heb jij altijd al de kriebels gehad om in de technische sector te gaan werken maar geen zin om weer 3 jaar de schoolbanken in te gaan? Dan is deze vacature voor jou!

Voor een informele organisatie waar innovatie en duurzaamheid centraal staan, ben ik opzoek naar dames en heren die het vak servicemonteur willen leren.

Als servicemonteur ga je zelfstandig leren werken waarbij je uiteindelijk verantwoordelijk wordt voor alle reparatie, service- en onderhoudswerkzaamheden. Deze werkzaamheden zal je uitvoeren aan verticale hefdeuren, dock levellers, overheaddeuren, snelroldeuren, shelters en laadhuizen. De klanten waarbij je langs zult gaan, bevinden zich in de regio van jouw woonplaats.

Naast dat je als servicemonteur wordt ingezet, functioneer je ook als ambassadeur. Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantengroep en benadert en adviseert deze actief waarbij je een goede band opbouwt met de klanten.

Omdat jij nog geen ervaring hebt en het vak nog moet leren, zal jij de eerste 6 maanden samen met een ervaren kracht op pad gaan om het vak helemaal eigen te maken. Zodra jij het vak onder de knie hebt, zal jij periodiek ook storingsdiensten gaan draaien. In deze diensten zal je een professionele binnendienst tot je beschikking hebben.

Uiteraard word je goed ondersteund bij jouw werkzaamheden en krijg je een eigen auto met de benodigde werkzaamheden tot je beschikking.

Over jou

Jij beschikt over een open en enthousiaste houding en hebt een natuurlijke overtuigingskracht. Daarnaast vragen wij DIT van je;

• Je beschikt over technisch inzicht, die op verschillende manieren verkregen is;
• Je bent in het bezit van een VCA-certificaat of bereid deze te halen;
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B;
• Je bent woonachtig in Noord-Holland.

Wat wij jou bieden

Bij DIT zullen wij je helpen om jouw droombaan te krijgen.
• Een vast contactpersoon waarbij jij met al je vragen terecht kan;
• Hulp bij goede voorbereiding op je sollicitatiegesprek;
• Duidelijke en open communicatie over de status van jouw sollicitatieprocedure.

Ben jij net zo enthousiast als ik over deze functie en wil je reageren of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Susanne (recruiter): T: 06-82757411 E: noordholland@dittechniek.nl

Over ons en contact

Bij DIT Personeel verbinden we vakmensen aan onze opdrachtgevers in de techniek, bouw, metaal- en schildersbranche. Dat doen wij sinds 1992. Met ons landelijke netwerk van vestigingen bieden wij altijd werk in de buurt. De werving, selectie en het opleiden van vakmensen zit in onze genen. Wij gaan voor kwaliteit en dat zie je terug in alles; van stipte en correcte verloning, benodigde certificeringen tot professionele materialen voor onze vakmensen.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.