Vacature in de BOUW

Werkplaatsmedewerker Kunststofkozijnen

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HAAKSBERGEN
  • Referentie: 5320001147

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HAAKSBERGEN
  • Referentie: 5320001147

Over de functie

Jij werkt nauwkeurig, gestructureerd en je bent handig. Je snapt hoe je de kozijnen in elkaar moet zetten en dit moet voor jou perfect gebeuren. Lijkt DIT je iets? Dan zijn we op zoek naar jou!

Als productie medewerker kunststofkozijnen ben je verantwoordelijk voor de af montage van de kozijnen. Dit is de laatste fase van het (grotendeels) geautomatiseerde productieproces en gebeurt bij deze organisatie handmatig. Je taak is het in elkaar zetten van de op maat gemaakte kozijnen. Daarnaast installeer je hang- en sluitwerk en installeer je de draaiende en kiepende delen.

Het betreft een toonaangevende organisatie in de kozijnbouw die al sinds jaar en dag een gevestigde naam heeft. De klanten zijn grotendeels aannemers en woningcorporaties. Daarnaast monteert het bedrijf ook zelf de kozijnen waar ze een eigen montageafdeling voor hebben. Voor de productielijn wordt nu gezocht naar uitbreiding van het kleine, hechte team.

Je krijgt binnen de organisatie alle ruimte om de vaardigheden die vereist zijn eigen te maken. Ervaring is dan ook niet per se benodigd. Het voornaamste is jouw instelling en je motivatie. Je kan je mouwen opstropen en men kan op je rekenen wanneer dit nodig is. Wanneer je dit in je hebt is het de bedoeling dat je op den duur wordt overgenomen door het bedrijf.

Zie jij een uitdaging als productiemedewerker in de regio Twente wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via 06 57 84 84 95 of per e-mail via oost@ditbouw.nl

Over jou

o Ervaring is niet per se vereist, instelling en motivatie zijn het meest belangrijk ;
o In bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
o Stressbestendig, zelfstandig, communicatief en representatief;

Wat wij jou bieden

o Een salaris conform CAO Kleinmetaal;
o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag;
o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM’s krijg je van ons;
o Toegang tot vakopleidingen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
o Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar 06 - 57 84 84 95 of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar oost@ditbouw.nl t.a.v. Lars van den Berg.
Pas jij niet helemaal in dit profiel, maar wil je wel graag met je handen werken? Ook dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken.

Tot snel bij DIT!

Over ons en contact

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.