Vacature in de UTA

Uitvoerder Nieuwbouw Woningbouw

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HARDINXVELD-GIESSEND.
  • Referentie: 6420000442

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HARDINXVELD-GIESSEND.
  • Referentie: 6420000442

Over de functie

Voor een bouwonderneming in de regio van Gorinchem zijn we op zoek naar een uitvoerder.
Als uitvoerder ben je samen met de projectleider en werkvoorbereider verantwoordelijk voor de realisatie van de projecten, zowel woningbouw als in de utiliteitsbouw.

Als uitvoerder ben je het gewent om dagelijks leiding te geven aan de collega’s op de bouwplaats en onderaannemers. Je bewaakt de voortgang en de kosten van jouw project.

Het draait om mensen. Voor je aan ieder project begint is het belangrijk te bekijken hoe gaat de opdrachtgever het gebouw gebruiken. Gaat men er in wonen of werken. Waar moet het gebouw aan voldoen om de beste beleving te creëren?

Van zelfsprekend beheer je de projectplanning, deelschema’s en houdt je de benodigde administratie van het project bij.

We hebben het hier over een organisatie die van lokale aannemer uitgegroeid is tot een gerenommeerde totaalbouwer in de regio. Projecten die zij volbrengen kunnen in de woningbouw, utiliteitsbouw dan wel in het onderwijs of zorg zijn.

Zoals aangegeven draait het bij deze bouw onderneming om mensen. Niet alleen de opdrachtgever is belangrijk maar de mensen die de bouw van het project realiseren staan centraal. Zij zullen de kwaliteit van het project dienen te realiseren.

In elke functie binnen het team dat aan het project werkt is hier verantwoordelijk voor. Je werkt namelijk samen, en je mag elkaar aanspreken waar nodig. Er heerst een open en prettige cultuur.

Over jou

- HBO Bouwkunde
- vanaf 3 jaar ervaring als uitvoerder in de woningbouw en utitliteitsbouw
- Leidinggevende capaciteiten
- Team gericht

Wat wij jou bieden

- Inzet op je talent
- Opleidingen
- Doorgroeimogelijkheden
- Competitief salaris met passende arbeidsvoorwaarden

Wil je graag werken bij een organisatie met een informele bedrijfscultuur, verantwoordelijkheid hebben, en ingezet worden op je talent? Graag gaan we het gesprek met je aan om je meer te vertellen over de organisatie, functie en willen we graag weten wat jou wensen zijn. Neem contact op met 06-13031691 of mail naar s.vd.zanden@ditengineering.nl

Over ons en contact

DIT Personeel houdt zich bezig met het werven, selecteren en detacheren van personeel . Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen de technische branche.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren technicus of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.