Vacature in de UTA

Werkvoorbereider

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HARDINXVELD-GIESSEND.
  • Referentie: 6420000439

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HARDINXVELD-GIESSEND.
  • Referentie: 6420000439

Over de functie

Het draait om mensen. Voor je aan ieder project begint is het belangrijk te bekijken hoe gaat de opdrachtgever het gebouw gebruiken. Gaat men er in wonen of werken. Waar moet het gebouw aan voldoen om de beste beleving te creëren?

Voor een bouwonderneming in de regio van Gorinchem zijn we op zoek naar een werkvoorbereider.
We hebben het hier over een organisatie die van lokale aannemer uitgegroeid is tot een gerenommeerde totaalbouwer in de regio. Projecten die zij volbrengen kunnen in de woningbouw, utiliteitsbouw dan wel in het onderwijs of zorg zijn.

Zoals aangegeven draait het bij deze bouw onderneming om mensen. Niet alleen de opdrachtgever is belangrijk maar de mensen die de bouw van het project realiseren staan centraal. Zij zullen de kwaliteit van het project dienen te realiseren.

Als team ga je verantwoordelijk zijn voor de voorbereiding en realisatie van een project. Je bent van het begin tot eind betrokken en medeverantwoordelijk. Facturatie, inkoop en de financiële voortgang behoren ook tot je functie. Belangrijk is dat het project binnen de planning plaats vindt en dat budgetten behaald worden. In elke functie binnen het team dat aan het project werkt is hier verantwoordelijk voor. Je werkt namelijk samen, en je mag elkaar aanspreken waar nodig. Er heerst een open en prettige cultuur.

Functie-eisen

- MBO Bouwkunde
- Zowel een starter als ervaren kandidaten mogen solliciteren
- Team gericht

Wat wij bieden

- Inzet op je talent
- Opleidingen
- Doorgroeimogelijkheden
- Competitief salaris met passende arbeidsvoorwaarden

Wil je graag werken bij een organisatie met een informele bedrijfscultuur, verantwoordelijkheid hebben, en ingezet worden op je talent?
Graag gaan we het gesprek met je aan om je meer te vertellen over de organisatie, functie en willen we graag weten wat jou wensen zijn. Neem contact op met 06-13031691 of mail naar s.vd.zanden@ditengineering.nl

Over ons

DIT Personeel houdt zich bezig met het werven, selecteren en detacheren van personeel . Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen de technische branche.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren technicus of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.