Vacature in de TECHNIEK

Montagemedewerker

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130003903

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130003903

Over de functie

Bij onze opdrachtgever dragen ze als monteur en leverancier graag bij aan het ontwerp, de montage en de toepassing van de spanningsrail. Als montagemedewerker voer je de montage van de spanningsrail op de wijze uit zoals de klant dit voor ogen heeft. De mechanische handelingen zijn bij jou tevens in goede handen. Wil jij hier ook graag aan bijdragen?

We hebben een 1e gesprek na aanleiding van jouw CV. We bespreken jouw motivatie en passie. We nemen je ervaring door en je specifieke specialismen. Werk je graag met kabeldraagsystemen? Of heb je meer met spanningsrail of verlichting? Ook je persoonlijke aspecten komen in dit gesprek aan bod, omdat we graag willen weten wie je bent! Je kunt natuurlijk ook ons allerlei vragen te stellen.
Het tweede gesprek volgt na een goed verlopen eerste gesprek. In dit gesprek gaan we kijken naar een mogelijk dienstverband. We doen je een aanbieding en jij beslist of je daar op in gaat. We bespreken de specifieke arbeidsvoorwaarden en wat we precies van je verwachten. We hanteren de CAO kleinmetaal, dus je weet dat je verzekerd bent van een goed pensioen en andere goede arbeidsvoorwaarden.
Gaan we samen verder, dan krijg je de eerste maand een uitgebreide training on the job. Via één van onze mentoren/topmonteurs krijg jij de fijne kneepjes van ons vak geleerd en waar je zoal op kunt letten op een project. Je krijgt natuurlijk ook onze bedrijfskleding uitgereikt en alle benodigde PBM-en.

Functie-eisen

• MBO werk- en denkniveau, richting techniek
• Aanpakker
• In bezit van VCA of de bereidheid dit te behalen

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wat bieden we je nog meer?
• Een aantrekkelijk salaris
• Pensioenregeling
• Reiskostenvergoeding
• Een vast contactpersoon bij DIT die het voor je regelt
• Werkkleding, elektrisch gereedschap, PBM’s

Ben je enthousiast over de vacature? Reageer dan nu!

Manon Fasen
Tel: 06-30135967
Email: zuid@dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.