Vacature in de TECHNIEK

Service technicus sprinklers

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5120004091

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 5120004091

Over de functie

Wij zijn op zoek naar een Servicetechnicus Sprinkler! Heb jij ervaring met sprinklerinstallaties en wil jij werken in de regio van Noord-Holland? Lees snel verder!

Als sprinklermonteur zal je hoofdleidingen hangen, het aanbrengen van het onder/boven net en verschillende montages voor sprinklers uitvoeren. Je voert aanpassingen aan sprinklerinstallaties ,wat onderhoud en wat testen voor installaties.

Een dag uit het leven van een Service Technicus Sprinkler 07:30 uur Je arriveert bij de eerste klant van vandaag. Bij deze klant verzorg je de periodieke testen van de sprinklerinstallatie. Bij het uitvoeren van periodieke testen vul je de bijbehorende rapportages in. Nadat je je activiteiten hebt afgerond stap je in de auto en rijd je naar de volgende klant. 10:15 uur Je drinkt een kop koffie met de klant. 10:30 uur Na de koffie start je je werkzaamheden bij de tweede klant. De rest van de ochtend assisteer je bij een periodieke inspectie. 12:30 uur Tijd voor een lunchpauze. 13:00 uur Na de lunch hervat je de werkzaamheden en bespreek je deze afsluitend met de klant. De klant tekent je digitale werkbon af, waarna je vertrekt naar je laatste klus van de dag. 14:30 uur Bij de derde klant moet een defecte sprinklerkop worden vervangen, die bij een interne verbouwing is beschadigd. De klant is per ongeluk vergeten een beschermkorf te plaatsen. Je gaat het betreffende gedeelte van de sprinklerinstallatie aftappen en vervangt vervolgens de sprinklerkop, stelt een schaderapport op en meld de werkzaamheden af bij de klant en via je tablet. 16:15 uur Aan het eind van de werkdag wordt je gebeld door Janine en ze inventariseert met jou hoe de dag is gegaan.

Functie-eisen

• Technische Mbo-opleiding niveau ¾
• Je hebt enige ervaring op het gebied van service, beheer en onderhoud is mooi meegenomen.
• Je bent in het bezit van een rijbewijs B het liefst met eigen vervoer.
• Je bent in het bezit van een VCA.
• Je krijgt energie van het zelfstandig analyseren en oplossen van problemen.

Wat wij bieden

• Een salaris tussen de €1750,- en €2850,- per 4 weken afhankelijk van je leeftijd en ervaring.
• Pensioensopbouw.
• Gereedschap, werkkleding en PBM’s.
• Altijd werk, zo dicht mogelijk bij jouw huis.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.
Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten? Solliciteer dan direct!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.