Vacature in de TECHNIEK

Projectleider Zakelijke Markt

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VELDHOVEN
  • Referentie: 5130003866

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VELDHOVEN
  • Referentie: 5130003866

Over de functie

Ben je op zoek naar een volgende uitdaging waarin je zowel technische, financiële als operationele verantwoordelijkheid hebt voor interessante projecten? Wil jij de linking-pin zijn tussen de opdrachtgever en is jouw uitgangspunt het hebben van een optimale samenwerking? Kun jij als geen ander collega’s en opdrachtgevers overtuigen door jouw kennis van technische installaties? Krijg jij een kick bij het behalen van het maximale rendement van projecten? En wil je werken bij een groeiende, warme en trotse organisatie? Dan is dit de vacature voor jou! Ter versterking van ons team zoeken wij een: Projectleider Zakelijke Markt voor 32 tot 40 uur.

In deze uitdagende en gevarieerde functie ben je verantwoordelijk voor projecten op allerlei technisch gebied, waarbij aspecten aan de orde zijn van relatiebeheer, planning, personeel, werkorganisatie, controle uitvoering en veiligheid & kwaliteit.

Wat kun jij?
• Begeleiden en beheren van projecten (tot € 500.000,–), waarbij de focus ligt op werktuigbouwkundige systemen.
• Calculeren en begroten van aanvragen.
• Leggen, onderhouden en uitbouwen van contacten met bestaande en potentiële klanten.
• Behalen van gestelde projectdoelstellingen.
• Uitvoeren van het kwaliteitsbeleid en veiligheidsbeleid.

Functie-eisen

• Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur de richting werktuigbouwkunde, aangevuld met functie- en vakgerichte cursussen, en minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in het beheren van technische projecten. Je hebt goede kennis van werktuigbouwkundige installaties.
• Je beschikt over goed ontwikkelde leidinggevende en organisatorische kwaliteiten, je hebt in het verleden bewezen een resultaatgerichte en proactieve verbinder te zijn, je hebt commercieel inzicht, je bent klant- en oplossingsgericht en in staat om onder alle omstandigheden het overzicht te behouden en prioriteiten te stellen.
• Je denkt altijd 3 stappen vooruit en bent accuraat. Hierbij staan het ontzorgen van de klant, duurzaamheid en het leveren van kwaliteit centraal. Ook heb je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en sta je stevig in je schoenen.
• Kennis van Navision is een pré.

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wat bieden we nog meer?
Vanaf je eerste werkdag ben je een essentieel onderdeel van een professionele organisatie met interessante uitdagingen. Persoonlijke ontwikkeling, verantwoordelijkheid en inhoudelijke uitdagingen zien wij als essentiële onderdelen in het werk. Omdat jij de ruimte krijgt om jouw talenten ten volste te benutten en door de sparringsmomenten met vakkundige collega’s, blijf je aan jouw eigen ontwikkeling werken. Wij bieden een prima salaris dat meegroeit met jouw ambities, een bedrijfsauto, uitdagend werk met eigen verantwoordelijkheden en groeimogelijkheden, veel vrijheid, informele werkomgeving en niet te vergeten: gezellige collega’s! Oh ja, en omdat wij in jou geloven ontvang je direct een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.

Wil je met DIT bekijken wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op!

Manon Fasen, Recruiter DIT Techniek
06-30135967
m.fasen@dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.