Vacature in de TECHNIEK

Contractbeheerder

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VELDHOVEN
  • Referentie: 5130003865

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VELDHOVEN
  • Referentie: 5130003865

Over de functie

Ben jij op zoek naar een super afwisselende en verantwoordelijke baan, waarbij de focus ligt op de opdrachtgevers? Zie jij het als een uitdaging om contracten tot in de kleinste details te beheren? Ben jij een kei in het leggen van verbinding met de klanten? Sta jij voor een hoge klanttevredenheid? Ben jij een goede sparringpartner op het gebied van techniek en krijg je energie als mede door jouw advies en bewaking een project zowel financieel, technisch als kwalitatief succesvol wordt afgerond met als kers op de taart de glimlach van de klant? En wil je werken bij een groeiende, warme en trotse organisatie? Dan is de vacature van contractbeheerder echt iets voor jou!

In deze gevarieerde functie ben je het aanspreekpunt voor meerdere opdrachtgevers omdat jij de beheerder bent van (meerjarige) onderhoudscontracten. Jij bouwt een goede relatie op met de opdrachtgever door jouw technische kennis op het gebied van gebouw gebonden technische installaties, verduurzaming en energiebeheer. Jij volgt daarom graag de branche- en marktontwikkelingen. Uiteraard begrijp jij het belang van een goed rendement en beheer je daarom de financiële resultaten van de contracten met grote interesse. Je zorgt voor een goede vastlegging, stelt onderhoudsplannen en rapportages op, maakt kostenramingen, en controleert de onderhoudswerkzaamheden. Commerciële kansen zie jij, creëer jij en weet je te benutten.

Functie-eisen

• Je hebt een MBO+/HBO werk- en denkniveau, minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring in werktuigkundige installaties, bij voorkeur voor opdrachtgevers in de zakelijke markt.
• Je bent accuraat, klant- en resultaatgericht, je ziet kansen en mogelijkheden, je hebt een natuurlijke overtuigingskracht en verantwoordelijkheidsgevoel.
• Je beschikt over uitstekende (mondelinge en schriftelijke) communicatieve vaardigheden, hebt een organiserend en analytisch vermogen en een grote passie voor het vak, je bent een aanpakker en staat stevig in je schoenen.
• Kennis van Navision is een pré.

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Wat bieden we nog meer?
• Een uitstekend salaris.
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden (conform CAO Metaal & Techniek) en een maandelijkse sportvergoeding.
• Een leaseauto voor het bezoeken van jouw opdrachtgevers.
• Opleidingsmogelijkheden.
• Mogelijkheid tot parttime werk (minimaal 32 uur).
Kortom een zelfstandige baan binnen een dynamische organisatie!

Wil je met DIT bekijken wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact met mij op!

Manon Fasen, Recruiter DIT Techniek
06-30135967
m.fasen@dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.