Vacature in de BOUW

Monteur bekistingen buitendienst

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HASSELT
  • Referentie: 5320001095

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: HASSELT
  • Referentie: 5320001095

Over de functie

Wil jij bouwen aan je toekomst en tegelijkertijd aan de meest uiteenlopende en bijzondere (ruw)bouwprojecten? Dan is DIT je kans!

Als (aankomend) monteur bekistingen houd jij je bezig met de montage van de bekistingen op de bouwplaats. Dit betreft de werkzaamheden vanaf het lossen van de vrachtwagen tot en met de eindcontrole en de oplevering van het project aan de uitvoerder. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit de ombouw en demontage van de bekistingen.

Het gaat om specifieke bekistingen die zeer groot van formaat zijn. Dit brengt dan ook vrij specifieke werkzaamheden met zich mee. Hiervan is de werkgever zich bewust en biedt daarom de nieuwe werknemers alle tijd en ruimte om zich de werkzaamheden eigen te maken. Hierbij wordt de nieuwe medewerker begeleid door een ervaren monteur, waarmee tijdens het werk een koppel wordt gevormd.

Het voornaamste is dat jij handig bent, niet bang bent om je handen uit de mouwen te steken en geen bezwaar hebt om kilometers te moeten maken naar de projecten toe. Het werk wordt uitgevoerd bij een informele en platte organisatie, die bereid is flink te investeren in haar medewerkers. Kortom, een prachtige kans op een mooie baan bij een hele prettige organisatie.

Zie jij een uitdaging als bekisting monteur in de buitendienst wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via 06 57 84 84 95 of per e-mail via oost@ditbouw.nl

Functie-eisen

o Jij hebt technisch inzicht en werkt graag met je handen;
o In bezit van geldig VCA-certificaat of bereid deze via ons te halen;
o Stressbestendig, zelfstandig en communicatief sterk;
o Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B.

Wat wij bieden

o Een goed salaris;
o Opbouw pensioen vanaf de eerste werkdag;
o Stipte en correcte uitbetaling van loon en toeslagen (zoals reiskostenvergoeding, reisurenvergoeding en gereedschapsgeld);
o Zeer wisselende projecten op uiteenlopende locaties;
o Goed gereedschap, professionele kleding en PBM’s krijg je van ons;
o Toegang tot vakopleidingen waardoor jij je verder kunt ontwikkelen;
o Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract.

Herken jij jezelf in dit profiel? Neem dan contact op met Lars van den Berg op 06 57 84 84 95 of stuur jouw CV op naar oost@ditbouw.nl en dan kijken we samen naar de mogelijkheden! Ook als jij je niet helemaal in dit profiel vind passen, dan zijn er bij DIT waarschijnlijk volop mogelijkheden om toch aan de slag te gaan.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.