Vacature in de BOUW

Werkvoorbereider

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DAARLERVEEN
  • Referentie: 5320001038

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DAARLERVEEN
  • Referentie: 5320001038

Over de functie

Jij werkt nauwkeurig, gestructureerd en weet als geen ander een planning te maken en uiteraard ook te volgen.
Organiseren zit je in het bloed en je haalt energie uit het brede takenpakket waar je in deze functie zorg voor draagt. Als werkvoorbereider draag jij zorg voor het voorbereiden, organiseren en coördineren van alle activiteiten die noodzakelijk zijn voor een efficiënte uitvoering van ieder nieuw project. Jij verzorgt de werkinstructies, materieelvoorziening, controleert en beoordeelt bouwtekeningen en stelt inkoopschema’s op. Kortom, jij zorgt er ieder project weer voor dat het bouwproces efficiënt verloopt.

Naast organiserend vermogen is het in deze functie ook van belang dat je communicatief sterk bent. Je bent aanwezig bij bouwvergaderingen en brengt hier ook verslag van uit. Daarnaast voer je klantgesprekken en ben je het aanspreekpunt van (onder)aannemers en leveranciers. Aan afwisseling binnen deze functie is geen gebrek!

De organisatie waar je komt te werken, bouwt woningen binnen de particuliere sector in het hoogste segment. Door bijzondere, eigentijdse en inventieve elementen aan te dragen aan de klant, draagt de organisatie bij aan het ontwerp van een huis. Details zijn immers in grote mate bepalend voor de schoonheid van een huis. Je komt terecht in een jong, dynamisch en hecht team.

Zie jij een uitdaging als werkvoorbereider bij deze mooie organisatie zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg, dit kan telefonisch via 06 57 84 84 95 of per e-mail via oost@ditbouw.nl

Over jou

• Een afgeronde MBO / HBO Bouwkunde opleiding;
• Minimaal 5 jaar ervaring binnen een soortgelijke functie;
• Je bent in het bezit van een rijbewijs en bij voorkeur in het bezit van een VCA-certificaat;
• Ervaring met Autocad/Powerproject;
• Je bent communicatief vaardig en beheerst de Nederlandse taal uitstekend.

Wat wij jou bieden

• Een mooie fulltime baan met veel vrijheid en zelfstandigheid;
• Zekerheid van contract;
• Salaris conform Bouw CAO;
• Toegang tot opleidingen (mogelijkheid om erkende diploma’s en certificaten behalen);
• Een baan waar je flexibele uren hebt.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar 06 - 57 84 84 95 of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar oost@ditbouw.nl t.a.v. Lars van den Berg

Over ons en contact

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schilders branche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

favicon (1)

 Stipte en correcte verloning conform
 (of boven) cao

favicon (1)

 Complete set elektrisch flex-gereedschap
 van Makita

favicon (1)

 Werkkleding en PBM's

favicon (1)

 Uitdagende projecten bij jou in de buurt

favicon (1) 

 Mogelijkheid tot het volgen van   (vervolg)opleidingen
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.