Vacature in de TECHNIEK

Technicus/Werkvoorbereider utiliteit/industrie

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BUDEL
  • Referentie: 5130003740

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BUDEL
  • Referentie: 5130003740

Over de functie

Als technicus/werkvoorbereider werktuigkundige installaties ben je de spin in het web in het projectteam. Je maakt de projecten uitvoering gereed in samenwerking met het projectteam. Dit projectteam bestaat uit een projectleider, leidinggevend monteur en de werkvoorbereider. Afhankelijk van het project kan hier nog een engineer en/of tekenaar/modelleur worden toegevoegd.

Jouw dagelijkse werkzaamheden bestaan uit het calculeren, ontwerpen, berekenen en tekenen van de installaties. In de uitvoering verzorg je de totale werkvoorbereiding van het project. Je staat in nauw contact met het projectteam maar ook met opdrachtgevers, leveranciers en onderaannemers.

Je werkt elke dag aan interessante en uitdagende projecten. Dit doe je met leuke collega’s in een prettig en afwisselend werkklimaat, waar de deur altijd voor je open staat en waar alles bespreekbaar is.

Functie-eisen

• Afgeronde opleiding op minimaal MBO niveau (installatietechniek/werktuigbouwkunde), aangevuld met vakgerichte cursussen en ervaring
• Je hebt betrokkenheid bij je werk, bent proactief, flexibel en een teamspeler
• Ervaring met lean en BIM zou mooi meegenomen zijn

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben jij overtuigd en zie jij jezelf hier al werken? Maak van deze vacature jouw nieuwe baan en reageer direct!

M: 06-30135967
E: zuid@dittechniek.nl
I: www.dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.