Vacature in de METAAL

Monteur/ Shopworker

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VLISSINGEN
  • Referentie: 5150002525

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VLISSINGEN
  • Referentie: 5150002525

Over de functie

Ben jij een monteur binnen de Metaalbranche en heb je ervaring in de branche, lees gauw verder!

Als technische onderneming in Zeeland beschikt onze opdrachtgever over een state-of-the-art machinepark, met onder andere draai-frees combinaties, al dan niet in combinatie met robotbelading. Tevens investeren wij het nodige om het machinepark op peil te houden door bijvoorbeeld nieuwe CNC freesmachines en machines toe te voegen.
Zonder jou als goed opgeleide en gemotiveerde medewerker zou men echter niet in staat zijn de hoogwaardige producten te leveren zoals onze klanten die van ons gewend zijn. Voel je dat jij diegene bent die wij zoeken? Wees dan snel met reageren! Wij maken graag kennis met jou!

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?
• Je hebt een afgeronde MBO/ HBO opleiding Werktuigbouwkunde, of gelijkwaardig werk- en denknivea
• Je bent in het bezit van een VCA
• Je werkt accuraat en bent stressbestendig
• Je kan zelfstandig werken
• Je bent in staat om adhv tekeningen werkorder en specificaties conventioneel draai- frees, brand of kottermachines te bedienen.


Wat wij bieden

DIT -Personeel houdt zich bezig met het detacheren en uitzenden van personeel in Metaal-, Techniek- en Bouwsector. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen diverse bedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren vakman of vrouw of een starter met doorgroeipotentie. Je wilt graag voor langere tijd aan de slag. Bij DIT kan dat!! Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Dat kunnen er één of meerdere zijn, net wat jij wil.
Wij regelen het.

Aarzel je nog om te reageren en wil je liever eerst even bellen? Dan kan je contact opnemen met Melissa Schouten Accountmanager Metaal 06 82702994. Appen mag ook!

Over ons

Onze medewerkers kunnen rekenen op gelijke beloning ten opzichte van medewerkers in dienst van het bedrijf. DIT Personeel biedt de medewerkers graag een opdracht met zicht op overname na een detacheringsperiode. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van vele andere detacheringsbureaus. Zo heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever, bieden wij 24 vakantiedagen, 15 ATV dagen en bouw je pensioen op .

Ben je enthousiast over de vacature en zie je deze baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu door op onderstaande button solliciteren te klikken.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.