Vacature in de METAAL

CNC - WTB Mechanisch Monteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VLISSINGEN
  • Referentie: 5150002509

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: VLISSINGEN
  • Referentie: 5150002509

Over de functie

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers het naar hun zin hebben bij ons. Gemotiveerd personeel is de kracht achter de kwaliteit van de dienstverlening en producten. Gedrevenheid en teamspirit: belangrijke drijfveren voor ons. Maar ook oog voor kwaliteit, precisie en accuratesse zijn aspecten die bij onze opdrachtgever dna in de shop horen. Bij deze krijg je de kans het beste in jezelf naar boven te halen. Herken jij je in bovenstaande wil je tot ons shop team behoren? Dan zoeken we jou:

Als CNC operator bij ons bedrijf werk je met een state-of-the-art machinepark. Je snapt hoe het productieproces verloopt, en welke schakels continue in de gaten gehouden dienen te worden, teneinde de beloofde kwaliteit te leveren. Je hebt een goed overzicht over je dagelijkse planning en de diverse stadia waarin jouw productieorders zich bevinden. Je voelt je iedere dag weer uitgedaagd om te streven naar de maximale én optimale belading van de machines, 3-,4-, of 5- assig.

Functie-eisen

MBO niveau: Metaal, va niveau 3;
Bij voorkeur enkele jaren ervaring met verspanen;
Beschikt over ruime machinebesturingskennis, ruimtelijk inzicht en kennis en ervaring met berekeningen maken;
Kennis van gereedschappen;
Lezen van ISO programma’s;
Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
Grote mate van zelfstandigheid, inzicht, accuratesse en TEAMgeest. Kortom: een topprestatie willen leveren in kwaliteit, precisie en accuratesse;
Beschikt over kennis en kunde m.b.t. vorm- en plaats toleranties en de gangbare meetmiddelen / kwaliteitssystemen;

Wat wij bieden

Onze medewerkers kunnen rekenen op gelijke beloning ten opzichte van medewerkers in dienst van het bedrijf. DIT Personeel biedt de medewerkers graag een opdracht met zicht op overname na een detacheringsperiode. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van vele andere detacheringsbureaus. Zo heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever, bieden wij 24 vakantiedagen, 15 ATV dagen en bouw je pensioen op .

Ben je enthousiast over de vacature en zie je deze baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu door op onderstaande button solliciteren te klikken.

Over ons

DIT -Personeel houdt zich bezig met het detacheren en uitzenden van personeel in Metaal-, Techniek- en Bouwsector. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen diverse bedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren vakman of vrouw of een starter met doorgroeipotentie. Je wilt graag voor langere tijd aan de slag. Bij DIT kan dat!! Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Dat kunnen er één of meerdere zijn, net wat jij wil.
Wij regelen het.

Aarzel je nog om te reageren en wil je liever eerst even bellen? Dan kan je contact opnemen me Melissa Schouten, Accountmanager Metaal 06 82702994. Appen mag ook! sollcitaties kun je mailen naar Schiedam@ditholding.nl
Spreek je gauw!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.