Vacature in de METAAL

Staalmonteur

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: MAASSLUIS
  • Referentie: 5150002500

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: MAASSLUIS
  • Referentie: 5150002500

Over de functie

Als monteur ben je het gezicht van het bedrijf. Een positieve instelling en initiatief durven nemen is belangrijk. Als je eenmaal je draai gevonden hebt, zul je hier projecten zelfstandig doen. Dus is het van belang dat je duidelijk kunt communiceren.

Hou je van recht toe, recht aan, en is jouw werk bij voorkeur voorspelbaar? Dan zul je nog even verder moeten zoeken. Een enkele keer bouwen we eenvoudige constructies, maar vaker zijn het uitdagende constructies. Je werkt bijvoorbeeld in de petrochemie, plaatst een opbouw, of brengt staal aan in bestaande gebouwen. Als die afwisseling jou wel aanspreekt, dan zit je bij ons goed. Deze organisatie is gevestigd in Maasluis.

Functie-eisen

Beschik je al over lasvaardigheden heb je bij ons een streepje voor. En als je al beschikt over certificaten voor VCA, veilig hijsen, bedienen van hoogwerkers of heftruck is dat mooi meegenomen. Zo niet,dan kun je die via ons halen. Waar wij verder blij van worden, is als jij niet alleen nadenkt over welk
onderdeel waar moet, maar dat je vooruit denkt over de montage volgorde en de meest slimme maniervan bouwen.

We zien graag dat je:
¿ ervaring hebt met tekening lezen
¿ veiligheid & kwaliteit serieus neemt
¿ oplossingsgericht bent
¿ beschikt over een B(E) rijbewijs
¿ in de regio woont

Wat wij bieden

Onze medewerkers kunnen rekenen op gelijke beloning ten opzichte van medewerkers in dienst van het bedrijf. DIT Personeel biedt de medewerkers graag een opdracht met zicht op overname na een detacheringsperiode. Hiermee onderscheiden wij ons ten opzichte van vele andere detacheringsbureaus. Zo heb je de mogelijkheid om in dienst te treden bij onze opdrachtgever, bieden wij 24 vakantiedagen, 15 ATV dagen en bouw je pensioen op .

Ben je enthousiast over de vacature en zie je deze baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu door op onderstaande button solliciteren te klikken.

Serkan Aydin Accountmanager Metaal op 0682406190

Over ons

DIT -Personeel houdt zich bezig met het detacheren en uitzenden van personeel in Metaal-, Techniek- en Bouwsector. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen diverse bedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren vakman of vrouw of een starter met doorgroeipotentie. Je wilt graag voor langere tijd aan de slag. Bij DIT kan dat!! Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Dat kunnen er één of meerdere zijn, net wat jij wil.
Wij regelen het.

Aarzel je nog om te reageren en wil je liever eerst even bellen?

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.