Vacature in de BOUW

Dakdekker Enschede Fulltime

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ENSCHEDE
  • Referentie: 5320001010

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ENSCHEDE
  • Referentie: 5320001010

Over de functie

Jij weet van aanpakken, hebt geen last van hoogtevrees en jij vindt het heerlijk om in de buitenlucht aan het werk te zijn. Daarnaast vind je het leuk om op uiteenlopende locaties en op veel verschillende projecten aan de slag te gaan. Is dit iets wat bij jou past en heb jij ervaring met bitumineuze dakbedekking? Dan zijn we op jou zoek naar jou!

Onze opdrachtgever is een landelijk opererend dakdekkersbedrijf en is gespecialiseerd in alle mogelijke daksystemen: van een schuurdak tot dakkapel tot bedrijfsdaken en van parkeerdaken tot energiedaken, leefdaken en tuindaken. Daarnaast wordt veel aandacht besteed aan permanente valbeveiliging en aan het beheer en het onderhoud van daken. Aan afwisseling geen gebrek bij deze organisatie!

In deze functie ben je voornamelijk bezig met bitumineuze dakbedekkingen. Je bent verantwoordelijk voor aanleg, onderhoud en renovatie van verschillende daken. Je werkzaamheden bestaan uit reparaties en onderhoud aan dakconstructies, voorbereidingen treffen met betrekking tot de ondergrond, dakbedekkingen aanbrengen en het treffen van veiligheidsmaatregelen.

Zie jij een uitdaging als dakdekker wel zitten? Neem dan contact op met Lars van den Berg van DIT Bouw. Dit kan telefonisch via 06 57 84 84 95 per e-mail via oost@ditbouw.nl

Functie-eisen

• Ervaring met bitumineuze dakbedekking;
• In het bezit van een geldig VCA-certificaat, of je bent bereid om deze via ons te halen;
• Bij voorkeur in het bezit van rijbewijs B en eigen vervoer;
• Werkzaamheden zie je liggen en je bent hierin een echte doorpakker;
• Je bent communicatief vaardig en stressbestendig.

Wat wij bieden

• Zekerheid van contract;
• Mooi salaris conform Bikudak CAO;
• Gratis vak uitrusting (kleding en gereedschap).

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vak garanties, die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat jij verder kunt bouwen aan je toekomst!

Ben je enthousiast geworden? Heb je vragen? Of wil je direct solliciteren? Neem dan telefonisch contact op met Lars van den Berg: bel of Whatsapp naar 06 - 57 84 84 95 of stuur een e-mail met daarin jouw CV en eventueel een motivatie naar oost@ditbouw.nl t.a.v. Lars van den Berg.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.