Vacature in de TECHNIEK

Tekenaar werkvoorbereider Klimaattechniek

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DEVENTER
  • Referentie: 5120003705

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DEVENTER
  • Referentie: 5120003705

Over de functie

Ik zoek jou, de ervaren tekenaar en/of werkvoorbereider in de klimaattechniek! Of zoek jij mij? Omdat je al enige ervaring hebt in de klimaattechniek en toe bent om je te specialiseren op het gebied van warmtepompen, klimaatbeheersingsinstallaties of koelinstallaties?

Als tekenaar en/of werkvoorbereider kom jij in dienst bij dé specialist op het gebied van klimaattechniek. Je wordt actief in een breed scala van klimaatoplossingen. Denk aan; warmtepompen, ventilatiesystemen, verwarmings- en koelinstallaties voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Omdat het erg goed gaat met het bedrijf is er een extra werkplek gecreëerd op kantoor. Wij zoeken een tekenaar / werkvoorbereider die warm wordt van uitdagingen in de klimaattechniek, en zijn hoofd koel kan houden bij complexere projecten. Het liefst breng je al de nodige ervaring met je mee binnen de klimaattechniek.

Je werkdag:
Mocht je bij ons beginnen, starten we natuurlijk met een goed inwerk traject. Maar om je een beeld te geven van de functie en de werkzaamheden schetsen we graag een werkweek.

De werkweek begint op de maandag met een goede kop koffie (of iets anders) en sterke verhalen over het afgelopen weekend.
De computers worden aangezet en de tekenprogramma’s opgestart. Je werkt voornamelijk met AutoCad, het is dus wel gewenst dat je hier ervaring mee hebt. Mocht je overweg kunnen met StabiCad en NordiNed is dat een plus.
Vervolgens starten jullie met een kort werkoverleg, er is namelijk een opdracht binnen gekomen voor het ontwerpen, installeren en onderhouden van warmtepomp units voor een appartementencomplex. Na het doorspitten van de beschikbare informatie zitten jullie al hard op te puzzelen. Na een paar uur hard gewerkt te hebben kunnen jullie de eerste schets bespreken. Al snel komen jullie erachter dat er wat vragen ontstaan over de locatie van de installaties. Een mooi moment om de klant te bellen en de wensen inzichtelijk te krijgen. Heldere communicatie tussen de klant en ontwerpafdeling is het halve werk.

De klant van gisteren is druk bezig met het verzamelen van informatie om jullie te kunnen beantwoorden.
Daarom werpen jullie een blik op een andere openstaande opdracht. Een middelbare school heeft jullie advies gevraagd voor het volgende probleem: Tijdens de laatste examens waren de lokalen erg benauwd. Zij vermoeden dan ook dat de ventilatiesystemen te zwak zijn, of erg verouderd zijn geraakt. Jullie concluderen helaas dat beide vermoedens kloppen. Maar voor jullie een mooie kans om een gedegen ontwerp te maken. Gelukkig is het ter vervanging van een bestaande installatie en kun je gedeeltelijk gebruik maken van de bestaande tekeningen.

Kort om; een afwisselende maar vooral uitdagende baan waarin je jouw technische kennis en ervaring zeker kwijt kunt, voor nu en in de toekomst. Werk gegarandeerd dus!

Functie-eisen

• Je beschikt over mbo/hbo werk- en denk niveau;
• Je hebt al de nodige ervaring opgedaan binnen één of meerdere klimaattechnieken;
• Bekend met Autocad, NordiNed en Stabicad zijn een grote plus.
• Woonachtig in de omgeving van Deventer

Wat wij bieden

• Bij gebleken geschiktheid een vaste baan bij de opdrachtgever;
• Pensioenregeling;
• Je krijgt van ons een bedrijfsauto, gereedschap, werkkleding en PBM’s;
• Altijd werk;
• Veel ontwikkeling en opleidingsmogelijkheden;
• CAO klein metaal.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Zit jouw baan er niet tussen?

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een jobalert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.