Vacature in de TECHNIEK

Hardware Engineer (Uden, fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: UDEN
  • Referentie: 5130003538

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: UDEN
  • Referentie: 5130003538

Over de functie

Hé hardware engineer! Zoek jij een uitdagende functie bij een bedrijf met echte Brabantse nuchterheid? Mooi! Dan hebben wij de perfecte vacature voor jou! Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand met een technische tekenopleiding op MBO/HBO-niveau. Er wordt gewerkt met E-Plan P8. Ben je opgeleid als Auto-Cad tekenaar? Geen probleem, zij verzorgen jouw omscholing naar E-Plan! Zie jij een baan in het Udense wel zitten? Reageer dan snel!

Beschrijving van de functie:
Jouw tekeningen vormen dé basis van een project! In deze functie ben jij verantwoordelijk voor al het elektrotechnische tekenwerk van de projecten. Je verzorgt de tekeningen voor de schakelkasten en maakt de PI-schema’s (Process and Instrumentation).

Je hebt dagelijks contact met collega’s van de werkplaats en de projectmanagers. Je werkt in een zelfsturend team en rapporteert direct aan de technisch directeur. Alle benodigde gegevens krijg je aangeleverd van de projectmanager en je bezoekt af en toe een project op locatie, om te zien wat er gemaakt gaat worden. Een van de projecttechnici gaat uiteindelijk aan de slag met jouw tekeningen.

Functie-eisen

Wij zijn wij op zoek naar iemand met een technische tekenopleiding op MBO/HBO-niveau, met Meet- en Regeltechniek als specialisme. Er wordt gewerkt met E-Plan P8. Ben je opgeleid als Auto-Cad tekenaar? Geen probleem, zij verzorgen jouw omscholing naar E-Plan! Ervaring in een soortgelijke functie is een pre, maar zeker geen must.

Je beheert de Nederlandse taal perfect en hebt kennis & ervaring met gebouwbeheerssystemen. Je bent super sociaal en houdt wel van een flinke dosis Brabantse nuchterheid. Je kunt prima zelfstandig werken in een klein, zelfsturend team en weet makkelijk contact te leggen met anderen. Je houdt ervan om jezelf te blijven ontwikkelen en bij te leren. Jouw flexibiliteit en betrokkenheid maken jou een echte teamspeler en een belangrijke schakel binnen onze uitdagende projecten.

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?

Reageer dan nu!

Manon (DIT Techniek)
Tel: 06-30135967
Email: zuid@dittechniek.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.