Vacature in de TECHNIEK

Installatiemonteur Klimaattechniek

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DEVENTER
  • Referentie: 5120003698

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: DEVENTER
  • Referentie: 5120003698

Over de functie

Ik zoek jou, de ervaren klimaat monteur! Of zoek jij mij? Omdat je al enige ervaring hebt in de installatietechniek en toe bent om je te specialiseren op het gebied van warmtepompen, klimaatbeheersingsinstallaties of koelinstallaties?

Werken voor de specialist op het gebied van klimaattechniek, die jou alleen inzet voor klussen dichtbij huis? Wij maken dit mogelijk! Kom je bus maar halen en jouw talenten inzetten.

Je werkdag:
Als Installatiemonteur Klimaattechniek kom je dagelijkse over de vloer bij zowel zakelijke als particuliere klanten.
Samen met jouw collega vul je de bus met materiaal voor de eerste klus. Jullie gaan onderweg naar een school hier in de buurt. Zij hebben ervaren dat tijdens de drukte van de laatste schoolexamens de tempratuur in de lokalen niet optimaal te beheersen is. Daarom vervangen jullie vandaag deze installatie voor een krachtigere versie. De leerlingen zullen jullie dankbaar zijn.

De volgende dag rijd je met een andere collega naar het buitengebied voor de installatie van een warmtepomp installatie.
Je denkt bij jezelf; maar wacht even... Ik heb nog helemaal geen kennis van warmtepomp installaties!
Dat is geen probleem, jouw ervaren collega heeft er inmiddels honderden geplaatst en zal het jou vol enthousiasme uitleggen. Daarbij heb je het geluk dat het bedrijf je ontelbare cursus-en opleidingsmogelijkheden biedt om jou snel op niveau te krijgen. Dus ben je ambitieus en wil je zo veel mogelijk leren over de verschillende installaties? We dagen je uit!
Na het succesvol opleveren van deze klus rijden jullie snel door naar de laatste klus van deze dag; een kleine storing verhelpen bij een particulier klant. In het ventilatiesysteem treffen jullie een vervuilde filter aan, even schoonmaken en klaar!

Op naar de laatste klus van de week; de installatie van een aircosysteem in de serverruimte bij een lokaal ICT bedrijf.
Want buiten dat klimaatsystemen de lucht zuiveren en reguleren voor de gezondheid van mensen is het vaak ook van belang om apparatuur in top conditie te houden. De servers in de ruimte geven een enorme warmte af en om te voorkomen dat de systemen oververhit raken installeren jullie een grote airco unit. Mocht je hier al ervaring en of diploma’s in hebben behaald zoals F-gassen of STEK is dat een grote plus. Mocht dit niet het geval zijn maar wil je jouw kennis hierin wel uitbreiden zijn er voor elk onderdeel verschillende cursus-en opleidingsmogelijkheden.
Na dat jullie ook deze klus geklaard hebben rijden jullie terug naar kantoor om te proosten op het weekend.

Kort om; een afwisselende maar vooral uitdagende baan waarin je jouw technische kennis en ervaring zeker kwijt kunt, voor nu en in de toekomst. Werk gegarandeerd dus!

Functie-eisen

• Een technisch mts/ mbo diploma;
• Je bent klantgericht (je komt bij mensen thuis);
• Rijbewijs B, een auto krijg je van ons;
• Een F-gassen of STEK diploma is een grote plus.

Wat wij bieden

• Bij gebleken geschiktheid een vaste baan bij de opdrachtgever;
• Pensioenregeling;
• Je krijgt van ons een bedrijfsauto, gereedschap, werkkleding en PBM’s;
• Altijd werk;
• Ontwikkeling en opleidingstrajecten;
• CAO klein metaal.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Zit jouw baan er niet tussen?

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een jobalert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.