Projectleider Complexe Utiliteit

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMERSFOORT
  • Referentie: 6420000358

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMERSFOORT
  • Referentie: 6420000358

Over de functie

Complexe utiliteitsprojecten, dat is wat je aanspreekt als projectleider?!

Onder jouw leiding wordt het volgende project uitgevoerd: Complete binneninrichting van een school is gesloopt, middels MS-wanden wordt een nieuwe indeling van de ruimte gemaakt. Installaties worden aangepast. Een verlaagd plafond en vloerbedekking zijn aangebracht. Tevens is een betontrap vervangen door een nieuwe betontrap. De gevel in Atrium is op drie verdiepingen voorzien van stalen puien. Toiletten zijn volledig vernieuwd.

De werkzaamheden vinden plaats in de vakanties van 2017, 2018 en 2019 waarna de school direct weer in gebruik genomen wordt.

Jouw taken bestaan o.a. uit voorbereiding van bouwprojecten, bewaken kosten, planning, het aansturen van projectteams en handhaving van de normering conform ISO 9001 en VCA. Je bent daarbij het aanspreekpunt voor diverse stakeholders.

Kernwoorden:
Veiligheid, klant gericht, innovatie, samenwerking en duurzaamheid.

De projecten hebben een omvang van minimaal 5 mln. euro

Functie-eisen

We zoeken een projectleider met minimaal HBO werk- en denkniveau. Het hebben van enkele jaren werkervaring als projectleider op werken met een omzetvolume vanaf 5 miljoen euro is een pré. Kandidaten zonder ervaring als projectleider maar met de ambitie en competenties om als projectleider werkzaam te zijn nodigen we echter tevens uit om te solliciteren.

Wat wij bieden

Wij bieden je een zeer verantwoordelijke functie binnen een flexibel, dynamisch, technisch hoogwaardig en energiek bedrijf met een duidelijke visie en betrokken medewerkers. Behalve een marktconform salaris ontvang je uitstekende ontwikkelings- en opleidingsfaciliteiten.

Over ons

DIT Engineering houdt zich bezig met het werven, selecteren en detacheren van personeel in UTA-functies. Dit zijn leidinggevende, technische en/of administratieve functies binnen bouwbedrijven.

Het is heel simpel. Je bent een ervaren bouwkundige of een starter met doorgroeipotentie. En je wilt aan de slag. Bij DIT kan dat. Je kunt bij ons werken voor gerenommeerde hoofdaannemers. Projecten die bij je passen. Wil je bijvoorbeeld werken als uitvoerder, werkvoorbereider, projectleider of calculator? Wij regelen het. Op één voorwaarde: dat je net als wij van aanpakken weet.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.