Vacature in de TECHNIEK

Installatiemonteur - Duurzame techniek

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5120003586

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ZWOLLE
  • Referentie: 5120003586

Over de functie

Ben jij techneut in hart en nieren en krijg je energie van duurzame energie?

Als installatiemonteur Installeer jij de meest uiteenlopende installaties op het gebied van warmtepompen en zonne-energie systemen. Daarbij draag je direct bij aan een schoner Nederland.

Werken voor de specialist op het gebied van duurzame energie, die jou alleen inzet voor opdrachten dichtbij huis? Wij maken dit mogelijk! Kom je bus maar halen en jouw talenten inzetten.

We schetsen graag een werkdag voor je, maar wil je nu al contact om de mogelijkheden te bespreken mag je natuurlijk bellen/appen op 06-13328760.

Je werkdag:
Als installatiemonteur duurzame techniek kom je dagelijkse over de vloer bij zowel particulieren als zakelijke klanten.
Zij staan al te popelen om de hypermoderne installatie in gebruik te nemen en kunnen niet wachten om de eerste rendementen te bekijken. Maar eerst zorg jij er voor dat de systemen vakkundig geïnstalleerd worden waardoor de systemen veilig en verantwoord kunnen beginnen aan de eerste duurzame uren. Vervolgens informeer je de klant over de werking van het systeem en het gebruik van de rendement apps.

De systemen die je gaat installeren variëren van zonne-energie systemen zoals zonnepanelen, collectoren en zonneboilers. En warmtepompen systemen in zowel water/water als lucht/water varianten van merken zoals: Alpha Innotec, Nibe, Stiebel Eltron, Vailliant en nog vele andere.
Voornamelijk houd jij je bezig met het installeren/ monteren. De ene week ben je bezig met het plaatsen van zonnepanelen op een groot dak. En het volgende moment kom je in de technische ruimte van een groot appartementen complex voor de installatie van een warmtepomp systeem. Daardoor heb je natuurlijk veel afwisseling in je werk en kom je de mooiste installaties tegen. Tevens ben je altijd bezig aan de meest duurzame installaties van dit moment en draag jij zo jouw steentje bij aan een schoner Nederland.

Kort om; een afwisselende maar vooral uitdagende baan waarin je jouw technische kennis en ervaring zeker kwijt kunt, voor nu en in de toekomst. Werk gegarandeerd dus!

Functie-eisen

• Een mts/ mbo diploma richting installatie/ elektrotechniek;
• Je bent klantgericht (je komt bij mensen thuis);
• Rijbewijs B/E, een auto krijg je van ons;
• In bezit van VCA of bereid deze via ons te halen;

Wat wij bieden

• Bij gebleken geschiktheid een vaste baan bij de opdrachtgever;
• Pensioenregeling;
• Je krijgt van ons een bedrijfsauto, gereedschap, werkkleding en PBM’s;
• Altijd werk;
• Ontwikkeling en opleidingstrajecten;
• CAO Technisch installatiebedrijf

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Zit jouw baan er niet tussen?

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een jobalert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.