Vacature in de TECHNIEK

Monteur Lastechniek (Wateringen, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WATERINGEN
  • Referentie: 5150002319

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: WATERINGEN
  • Referentie: 5150002319

Over de functie

Zoek jij een technische uitdagende baan waarin je te maken krijgt met zowel elektrotechniek als mechanische techniek en waarin je veel onderweg bent naar klanten, lees dan snel verder!

S ’ochtends gaat je telefoon! Je collega van de technische dienst in de werkplaats vertelt je dat er net een klant heeft gebeld met een storing aan zijn lasapparaat. Je stapt je bus in en gaat onderweg om dit probleem te verhelpen. De technische dienst heeft al wat navraag gedaan en denkt dat het een elektrotechnisch defect is. Aangekomen op de locatie komt je klant te tegemoet en ziet graag dat de storing snel is verholpen. Je hebt onlangs nog zelf de keuring van het apparaat op locatie gedaan en je weet eigenlijk al voor aankomst dat het wat anders zou moeten zijn wat het defect geeft. Je zet je gereedschap neer en begint met je analyse, je meet alle spanningen door op het apparaat en zoals je al vermoeden is het niet elektrisch en dus moet het een mechanische defect zijn.

Door je technisch inzicht kom je al snel tot de conclusie dat het een lager moet zijn die zorgt dat het apparaat niet doet wat het zou moeten doen. Je vervangt de lagers en inderdaad het was een klein euvel met een groot gevolg maar jij hebt het probleem verholpen. Een tevreden klant schud je de hand en jij bent op weg naar een volgende afspraak namelijk het preventief onderhoud van diverse TIG lasapparaten. Je adviseert de klant om toch al wat onderdelen te vervangen anders sta je binnen 14 dagen weer op de locatie bij dezelfde klant voor een storing wat je nu weet te voorkomen. Het is het einde van je werkdag en je werkt nog even je administratie bij. Morgen rij je even langs de zaak om wat materialen in je bus aan te vullen en begint er weer een dynamische dag die anders zal zijn dan de dag ervoor!

Zoals je hebt gelezen onderhoud, keur en repareer je met name lasapparatuur en dat doe je in de regio Westland en omstreken. Onze opdrachtgever verkoopt, verhuurt en onderhoudt als specialist binnen de lastechniek diverse apparatuur van diverse topmerken!

Functie-eisen

Voor deze uitdagende fulltime functie gaat de voorkeur uit naar MBO technisch ingestelde kandidaten met de volgende eigenschappen:

• Je hebt ervaring in en kennis van elektrotechniek (NEN3140) en daarnaast weet je ook het één en ander van mechanische onderdelen en elektronica;
• Je bent vanzelfsprekend technisch onderlegd maar ook kritisch en analytisch;
• Je bent bereid de nodige uurtjes te maken want je bent dan ook veel onderweg;
• Je bent het visitekaartje van de opdrachtgever en weet goed voor de dag te komen, je communiceert makkelijk, je bent vriendelijk in de omgang en bent dienstverlenend ingesteld maar stiekem ook wel een beetje commercieel;
• Je bent in het bezit van een geldig rijbewijs B, Je krijgt tenslotte ook een mooie service bus tot je beschikking waarmee je regionaal je werk gaat verrichten;
• Je bent ambitieus en bereid om je verder te ontwikkelen, de techniek staat tenslotte niet stil en je moet met de tijd mee;
• Je keurt, onderhoudt en repareert met name veel lasapparatuur dus enige kennis van de lastechniek is een pré.

Wat wij bieden

Een aantrekkelijk salaris.
• Pensioensregeling.
• Vakantiedagen, ADV dagen en reiskostenvergoeding.
• Gereedschap, persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding.
• De mogelijkheid je verder te ontwikkelen door het behalen van certificaten.
• Een vast contactpersoon binnen DIT die al deze zaken voor jou regelt.

Is DIT de baan die jij zocht? Solliciteer dan nu! Bel of app naar 06-12725989 en we bespreken graag de mogelijkheden met jou door. Tot snel!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren op deze techniek vacature?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures
OpenSollicitatie-2  

Blijf op de hoogte met een Job alert!

Goede mensen laten we nooit lopen. Maak een job alert aan en wij houden je op de hoogte van de nieuwste vacatures.

Job alert aanmaken

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.