Vacature in de TECHNIEK

Storingsmonteur (Rotterdam, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 5150002294

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: ROTTERDAM
  • Referentie: 5150002294

Over de functie

Kennen storingen geen geheim voor jou en weet jij deze snel op te lossen? Ben jij een zelfstandig storingsmonteur en is dit de uitdaging die je zoekt? Solliciteer nu als Storingsmonteur!

Wat je gaat doen? Heel kort door de bocht: je doet er alles aan om storingen te voorkomen, maar zodra er een storing is los je deze in een keer op!
De naam storingsmonteur spreekt natuurlijk voor zich maar het gaat om storingen aan W & E installaties bij klanten.Je onderzoekt hoe de storing ontstaan is, verhelpt ze en rapporteert hiervan jouw bevindingen. Je controleert installaties op gebreken of eventuele defecten. Daarnaast adviseer je de klant over de technische aspecten. Je verzorgt de schriftelijke rapportage over de uitgevoerde storingen.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting installatietechniek, werktuigbouwkunde of elektrotechniek. Daarnaast heb je ook aantoonbare en relevante werkervaring. Je werk als storingsmonteur is bij klanten, het is daarom belangrijk dat je in het bezit bent van een rijbewijs B. Daarnaast kan je op alle clichés van klantgerichte, representatieve, communicatief sterke, gezellige teamspeler volmondig ja beantwoorden!

Wat wij bieden

Jij hebt veel te bieden, maar wij jou ook! Je kan rekenen op een aantrekkelijk salaris, op basis van leeftijd en ervaring. Je hebt recht op 25 verlofdagen, 13 ADV dagen en 8% vakantiegeld. Jouw persoonlijke vinden wij belangrijk, daarom bieden we mogelijkheden om door te groeien door middel van het behalen van certificaten en opleidingen. Je krijgt van ons werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en gekeurd gereedschap zodat jij helemaal klaar bent om je werk te kunnen doen.

Is DIT de baan die jij zocht als storingsmonteur? Tot snel!

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.