Vacature in de UTA

Senior Projectmanager

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 6420000339

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMSTERDAM
  • Referentie: 6420000339

Over de functie

DIT Engineering is in de omgeving van regio Amsterdam voor een ontwikkelend bouwbedrijf, voor de afdeling projectontwikkeling, op zoek naar een Senior Projectmanager. Bij gebleken geschiktheid zal je rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst treden.

Als senior projectmanager ben je verantwoordelijk voor het acquireren en ontwikkelen van projecten die onze opdrachtgever zelf bouwt. Samen met je team doe je marktonderzoek, reken je de haalbaarheid door en coördineer je het ontwerpproces. Bovendien coördineer je het verkoopproces en zet je het project in de markt. Daarbij onderhoud je het contact met makelaars, notarissen en SWK. Je voert onderhandelingen met potentiële afnemers, zoals beleggers of woningcorporaties. Het overleg met overheden, opdrachtgevers en omwonenden/klankbordgroepen hoort uiteraard ook tot de functie. Ook lever je een bijdrage aan het continu verbeteren van onze woningconcepten.
Wij zoeken iemand die van aanpakken houdt en het initiatief neemt. Je kunt goed samenwerken en op alle niveaus communiceren. Je stuurt een klein, flexibel ontwikkelteam aan en je kunt op de steun rekenen van andere teams binnen onze opdrachtgever. Je legt verantwoording af aan de directie.
Onze opdrachtgever ontwikkelt en bouwt voornamelijk woningbouwprojecten, maar transformatie-, renovatie- en utiliteitsprojecten komen ook voor. Jouw aandachtsgebied is breed; van acquisitie tot een uitontwikkeld plan dat door onze opdrachtgever kan worden gerealiseerd.

Functie-eisen

HBO/WO denk- en werkniveau;
Minimaal 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van bouwprojecten;
Aantoonbare ervaring met acquisitie van ontwikkellocaties;
Kennis van ruimtelijke ordening, regelgeving, financiële en fiscale kaders.

Wat wij bieden

Een rechtstreeks dienstverband bij onze opdrachtgever. Een uitdagende functie met een dynamische, informele werkomgeving. Veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Een marktconform salaris. Pensioen, vakantie- en ADV dagen conform UTA Bouw cao.

Over ons

DIT Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen van zogeheten UTA/kaderfuncties. Onze klanten zijn hoofdaannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Ons netwerk hierin is groot en fijnmazig en onze relaties zijn sterk en duurzaam. De kans dat wij je gaan bemiddelen naar een nieuwe functie is daardoor zeer groot.

Neem direct contact op!

Marien de Voogd v.d. Straaten

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.