Vacature in de INDUSTRIE

Rotating Monteur (Schiedam, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SCHIEDAM
  • Referentie: 5140002136

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SCHIEDAM
  • Referentie: 5140002136

Over de functie

Zie jij werken in de industrie als een grote uitdaging en los jij storingen op alsof het niks is? Bekijk dan snel deze vacature.

Werkzaamheden:
Als Monteur Rotating houd je je bezig met het onderhouden, installeren, inspecteren, reviseren van rotating equipment, apparatuur en technische installaties. Bij storingen stel je diagnose vast en aan de hand hiervan verhelp je storingen. Je geeft advies en stelt reparatievoorstellen op in overleg met je leidinggevende. Je kan zelfstandig beslissingen nemen in het kader van de veiligheid, voortgang en kwaliteit. Bij het uitvoeren van de werkzaamheden werk je dan ook conform de geldende wettelijke voorschriften en normen op de werkvloer. Je maakt actief deel uit van het projectteam ten behoeve van de realisatie van het project. Je zorgt er samen met je collega's voor dat de klanten veilig kunnen blijven draaien.

Functie-eisen

• Kennis en ervaring van rotating equipment in een industriele omgeving;
• Opleiding MBO-4 niveau richting Werktuigbouwkunde of vergelijkbaar;
• Goede contactuele eigenschappen, een flexibele werkhouding en een klantgerichte instelling. Daarnaast ben je leergierig, zelfstandig en denk je probleemoplossend;
• Bereid om (perodiek) storingsdiensten mee te lopen;
• In het bezit van een geldig VCA certificaat;
• In het bezit van een rijbewijs;
• VCA- VOL, NEN-EN5011-1 en/of NEN3140 is een pré;
• Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Het betreft een vaste baan waarbij je standplaats afhankelijk is van het project. Het zal binnen de regio Rijnmond zijn.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Wij stimuleren ontwikkeling! Je kan via DIT je opleiding starten, of afmaken. IDB, Hoogwerker en uiteraard NEN3140 en VCA zijn cursussen die je kan volgen.

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten? Reageer dan nu!

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Amanda Veerhoek, Recruiter DIT Techniek, zuidwest@dittechniek.nl / 06-57237087

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.