Vacature in de TECHNIEK

Servicemonteur W (Goes; fulltime; vaste baan)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GOES
  • Referentie: 5140002071

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: GOES
  • Referentie: 5140002071

Over de functie

Je stapt in je bus en zwaait nog even naar de tevreden klant die jij net hebt geholpen door een storing in de CV-installatie te verhelpen.

Dit heerlijke gevoel heb je dagelijks in de functie van servicemonteur W. In deze functie ben je namelijk verantwoordelijk voor het plegen van onderhoud en het oplossen van storingen in de cv installaties.

Wil jij dit gevoel ook en zoek je werk binnen de installatietechniek? Dan kom ik graag in contact met je om deze vacature met je te bespreken.

Je kunt op twee manieren met mij in contact komen. Wil je bellen, dat kan naar 06-57237087 of stuur je liever je CV, dan kan dat naar zuidwest@dittechniek.nl.

Functie-eisen

• Opleiding (mbo) Installatietechniek;
• Aantoonbare en relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.