Vacature in de TECHNIEK

Chef-monteurs (Nijmegen, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130003102

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130003102

Over de functie

Wil je werken in een middelgrote organisatie waarin je geen nummer bent en waar je je in een afwisselende werkomgeving bevindt? Zo kan het zijn dat je de ene week verantwoordelijk bent voor de renovatie van een winkelpand en vervolgens werkt aan een parkeergarage, BMW-garage of kantoorpand.

Onze opdrachten zijn heel divers, van klein tot groot met opdrachten in nieuwbouw- en renovatie.
Als Chef-Monteur ben je verantwoordelijk voor het project en het team waarmee je aan een opdracht werkt. Je geeft de Monteurs instructies, signaleert afwijkingen van tekeningen en besteld specifieke onderdelen. Daarnaast houdt je periodieke werkplekinspecties, ben je verantwoordelijk voor het updaten en beheren van de werkmap en voer je tussencontroles uit.
In deze functie onderhoudt je nauw contact met de Projectleider en Werkvoorbereider Utiliteit en natuurlijk met de opdrachtgever.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Bel mij (Inez) dan voor de mogelijkheden op 06-30135967 Je mag ook eerst een mailtje sturen, dat kan naar zuid@dittechniek.nl. Doe dit snel en we plannen een gesprek in. Bij gebleken geschiktheid loopt jij de deur uit met een vaste baan!

Tot snel bij DIT!

Functie-eisen

Je hebt bij voorkeur een elektrotechnische opleiding mbo-niveau, aangevuld met een VCA Certificaat. Daarnaast ben je bekend met NEN 1010 en NEN 3140.

Je werkt graag samen in een team, bent in staat om prioriteiten te stellen en gaat flexibel om met onverwachte wijzigingen van wensen van de opdrachtgever. Je bent betrouwbaar en het nakomen van afspraken is voor jou een vanzelfsprekendheid.

Je hebt daarnaast leidinggevende ervaring (team van 1-20 medewerkers).

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.
Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Neem contact op met Inez voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: 06-30135967
E: zuid@dittechniek.nl
I: www.ditpersoneel.nl

Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Waarom DIT Personeel?

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.