Vacature in de TECHNIEK

Projectleider Utiliteit (Arnhem, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130003101

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: NIJMEGEN
  • Referentie: 5130003101

Over de functie

Als Projectleider heb je een uiterst zelfstandige functie, waarin je verantwoordelijk bent voor het inhoudelijk, organisatorisch en financieel bewaken van de voortgang van diverse projecten.
Je bent tevens verantwoordelijk voor de voorbereiding, maakt calculaties, stelt offertes op, maakt prijsafspraken en verzorgt de inkoop van materialen. Je bent een belangrijke schakel tussen de opdrachtgever en de monteurs.

Voor binnen en buitendienstmedewerkers fungeer je als aanspreekpunt voor het oplossen van (technische) knelpunten. Je draagt zorg voor het totale proces, van aanvraag en voortgang tot aan oplevering en nazorg van de projecten. Je werkt gelijktijdig aan meerdere projecten, uiteenlopend in omgang en verscheidenheid. Hiervan houdt je een nauwkeurige projectadministratie bij, bewaak je de deadlines en weet je de juiste prioriteiten te stellen.

De projecten zijn hoofdzakelijk gericht op woning- en utiliteitsbouw en betreffen zowel renovatie- als nieuwbouwprojecten. In deze functie werk je nauw samen met je collega’s van verschillende afdelingen en uiteraard onderhoud je veelvuldig contact met de monteurs, klanten en leveranciers.

Ben je enthousiast geworden over deze vacature? Bel dan voor de mogelijkheden op 06-30135967 Je mag ook eerst een mailtje sturen, dat kan naar zuid@dittechniek.nl. Doe dit snel en we plannen een gesprek in. Bij gebleken geschiktheid loopt jij de deur uit met een vaste baan!

Tot snel bij DIT!

Functie-eisen

Om deze functie tot een succes te maken, ben je vanzelfsprekend technisch onderlegd, cijfermatig sterk en communicatief vaardig. Dankzij jouw organisatorische kwaliteiten houd je overzicht en bewaak je deadlines. Je houdt, in hectische situaties, je hoofd koel en blijft flexibel.

Daarnaast heb je een proactieve houding, schakel je snel en ben je uiterst klant- en oplossingsgericht.
Je brengt een afgeronde MBO+/HBO opleiding mee met aanvullende relevante technische opleidingen en liefst minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Je hebt ruime kennis van, de geldende, normen en voorschriften (NEN1010 en NEN 3140)

Wat wij bieden

Waar anderen je van alles beloven, maar als het erop aankomt niet thuis geven, komt DIT Personeel iedere afspraak na. Dat hebben we vastgelegd in 7 vakgaranties. Die zijn bedoeld om jou meer zekerheid te bieden. Zodat je verder kunt bouwen aan je toekomst.
Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Neem contact op voor meer informatie of om je direct aan te melden.

M: 06-30135967
E: zuid@dittechniek.nl
I: www.ditpersoneel.nl

Over ons

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.