Vacature in de UTA

Projectleider | Amersfoort

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMERSFOORT
  • Referentie: 6420000319

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: AMERSFOORT
  • Referentie: 6420000319

Over de functie

Als projectleider woningbouw ben je verantwoordelijk voor de organisatie en realisatie van een of meerdere projecten in uitvoering. Om tot groter succes te komen, werk je nauw samen met de voorbereiding en uitvoering. Jij hebt hen onder je hoede!

Wil jij uitblinken in jouw expertise en de meeste gave en uitdagende projecten op je naam hebben staan? Lees dan snel verder. Als projectleider in omgeving Amersfoort maak je onderdeel uit van het tenderteam en geef je advies in bouwmethodieken en planning.

Een belangrijke taak is het sturing geven aan de uitvoering. Je zorgt dat de verschillende disciplines van diverse professionals samen één prachtig geheel vormen. Daarnaast geef je invulling aan de rol van contractmanager en weet je kansen te vergroten en risico’s te beperken.

De principes van LEAN en BIM dagen je uit om onderscheidend en klantgericht te werk te gaan met het projectteam. Ontwikkelingen en innovaties binnen de sector volg je op de voet en je neemt de organisatie, de teams en de medewerkers daarin mee. Teamwork is jouw spirit.

Functie-eisen

• Een afgeronde hbo-opleiding, bij voorkeur in de richting Bouwkunde of Bouwtechnische Bedrijfskunde.
• Enige jaren werkervaring in de woningbouw, waarvan minimaal 2 jaar ervaring als projectleider.

Wat wij bieden

DIT Engineering biedt de mogelijkheid om op spraakmakende projecten te werken en/of bemiddelt je voor langere tijd bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt van ons sowieso een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 15 adv-dagen. Je pensioen kun je trouwens vanaf dag één gewoon via ons blijven doorbouwen in het Bouw Pensioen Fonds.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Reageer dan nu!

Over ons

DIT Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen van zogeheten UTA/kaderfuncties. Onze klanten zijn hoofdaannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Ons netwerk hierin is groot en fijnmazig en onze relaties zijn sterk en duurzaam. De kans dat wij je gaan bemiddelen naar een nieuwe functie is daardoor zeer groot.

Neem direct contact op!

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.