Vacature in de TECHNIEK

Werkvoorbereider Sprinkleronderhoud (Schiphol, Fulltime)

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SCHIPHOL
  • Referentie: 5150001988

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: SCHIPHOL
  • Referentie: 5150001988

Over de functie

Werkvoorbereider en ervaring in sprinkleronderhoud? Lees dan snel verder!

Als Werkvoorbereider Sprinkleronderhoud verzorg je de complete werkvoorbereiding en fungeer je als vraagbaak voor zowel je klanten, de leveranciers als je collega’s. Doordat je een strakke planning hebt, weet je de monteurs op een efficiënte wijze in te zetten op verschillende klussen en onderhoudswerkzaamheden.

Maar dat is nog niet alles. Je calculeert meer en minderwerk en verwerkt dit in een concept aanbieding. En je ondersteunt de projectleider bij het maken van diverse rapportages.

Hebben we zojuist jouw nieuwe uitdaging beschreven? De allersnelste manier om met elkaar in contact te komen is bellen, dat kan op 06-83821574. Mailen mag natuurlijk ook naar noordholland@dittechniek.nl. Solliciteren via de “ik heb interesse” button kan onderaan deze vacature.

Functie-eisen

• Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding Elektrotechniek of Werktuigbouw;
• Om de functie succesvol te kunnen uitvoeren is aantoonbare werkervaring als werkvoorbereider bij voorkeur binnen de sprinkler of installatietechniek is een grote pré;
• Je bent in bezit van een geldig VCA diploma.

Over DIT Personeel

Bij DIT Personeel gaan we 100% voor vaktalent. Wij zijn als landelijke personele dienstverlener gespecialiseerd in de inzet van (internationaal) vaktalent in de Techniek, Bouw, Metaal, Industrie en Schildersbranche. Werkvelden die voor ons geen geheimen kennen. Door onze kennis van de praktijk en jarenlange ervaring. Werving, selectie én opleiden van vaktalent zit ons in de genen. De nadruk in onze dienstverlening ligt op het uitzenden en detacheren. Met de 7 vakgaranties geven wij onze vaktalenten en klanten meer zekerheid. DIT Personeel staat garant voor vakmanschap!

Wat wij bieden

Wij bieden je een contract met uitzicht op vast dienstverband. Uiteraard mag je ook rekenen op een passend salaris en een pensioenregeling.

Ben je enthousiast over de vacature en zie je een baan binnen DIT wel zitten?
Solliciteer dan nu!

Neem direct contact op!

Meer interessante vacatures

Waarom DIT Personeel?

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.