Vacature in de UTA

Bedrijfsleider | omgeving N-W Nederland

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BEVERWIJK
  • Referentie: 6420000315

Kenmerken

  • 40 uur per week
  • Omgeving: BEVERWIJK
  • Referentie: 6420000315

Over de functie

Zie jij jezelf wel als bedrijfsleider functioneren van zowel een bouwonderneming als een projectontwikkelaar? Lees dan snel verder.

Jij hebt al jarenlang ervaring als bedrijfsleider/projectleider in de grote bouw. Je managet zonder problemen zelfstandig middelgrote tot grote projecten. Functioneren als spil binnen het uitvoeringsteam, naar de externe partijen toe én als eindverantwoordelijke voor het lopende project naar onze directie? Dat is niet nieuw voor jou Je vindt het een uitdaging om de inkoop voor jouw project binnen het gestelde budget te verzorgen. Je bent een echte aannemer.

Functie-eisen

Je geeft al in een vroeg stadium (VO/DO-fase) leiding aan het uitvoeringsteam. Denkt mee in bouwsyteem en detaillering. De organisatie werkt in BIM. Je doet de inkoop en je contracteert onderaannemers en leveranciers. Je bewaakt de projectkosten en bent het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je onderhandelt over meer- en minderwerk en neemt maatregelen (en signaleert) t.b.v. bijsturen van het project bij knelpunten. En jij, als het visitekaartje, zorg je voor een correcte oplevering van het project. Tevredenheid op 1!

Over ons

DIT Engineering is gespecialiseerd in het bemiddelen van zogeheten UTA/kaderfuncties. Onze klanten zijn hoofdaannemers in de woningbouw, utiliteitsbouw en civiele techniek. Ons netwerk hierin is groot en fijnmazig en onze relaties zijn sterk en duurzaam. De kans dat wij je gaan bemiddelen naar een nieuwe functie is daardoor zeer groot.

Wat wij bieden

DIT Engineering biedt de mogelijkheid om op spraakmakende projecten te werken en/of bemiddelt je voor langere tijd bij één van onze opdrachtgevers. Je krijgt van ons sowieso een marktconform salaris, 24 vakantiedagen en 15 adv-dagen. Je pensioen kun je trouwens vanaf dag één gewoon via ons blijven doorbouwen in het Bouw Pensioen Fonds.

Neem direct contact op!

Op de hoogte blijven van interessante vacatures?

Maak een job alert aan

Waarom DIT Personeel?

Waarom solliciteren bij DIT Personeel? 

 Icoon home waarom dit 1  Solliciteren binnen 1 minuut
 Icoon hom waarom dit 2  CV niet verplicht!
 Icoon home waarom dit 3  Ontvang binnen 4 (kantoor) uren reactie
 Icoon home waarom dit 4  7 vakgaranties
 Icoon home waarom dit 6  Elke dag nieuwe vacatures
 Icoon home waarom dit 5  Ruime keuze uit vacatures

Laatst bekeken vacatures

Je hebt nog geen vacatures bekeken.